Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea Rednic promite ca ramine la FC Vaslui pina la sfirsitul turului

Antrenorul Mircea Rednic a semnat, marti, un contract pe doua sezoane cu echipa FC Vaslui si a promis ca va ramine la formatie patronata de Adrian Porumboiu cel putin pina la sfirsitul turului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Una dintre clauzele contractului semnat de Rednic se refera la faptul ca tehnicianul vasluian poate parasi echipa daca primeste o oferta mai buna din strainatate sau de la Steaua, Dinamo sau Rapid.
Imediat dupa semnarea contractului, Mircea Rednic a condus primul antrenament, fiind intimpinat de 100 de suporteri care i-au scandat numele. "Cred ca lotul este prea subtire pentru ceea ce imi doresc. Am venit la Vaslui pentru ca eu cred ca echipa se poate salva de la retrogradare. Trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca nici Basarab Panduru (n.r. fostul antrenorul al formatiei FC Vaslui) nu putea face mare lucru. S-au facut multe achizitii, iar lotul nu este omogen. Ceea ce ma bucura este faptul ca jucatorii stau bine din punct de vedere fizic. Important este sa gasesc cea mai buna formula de echipa pentru meciul cu Farul, o formatie omogena cu rezultate bune in campionatul trecut si care are un inceput de sezon favorabil", a declarat Rednic.
Mircea Rednic a spus ca ii era dor sa antreneze din nou si a ales FC Vaslui deoarece nu putea sa-l refuze pe Adrian Porumboiu, principalul finantator al echipei. "Am venit, pentru ca nu-l puteam refuza pe Porumboiu. Am incredere in jucatori. Pentru mine toti sint titulari si nu vreau sa comentez politica de transferuri din aceasta vara. Imi doresc sa mai aducem jucatori la echipa si in acest sens am vorbit cu unii dintre ei care sint liberi de contract, dar mai intii trebuie sa-i vad pe cei care ii am acum in lot", a spus tehnicianul vasluienilor.
Incepind de luni atacantul Sabin Ilie se antreneaza cu FC vaslui si ar putea semna in zilele urmatoare un contract pe un sezon. Ilie, care a evoluat ultima oara in liga a doua din China, a spus ca a venit la Vaslui deoarece de aici a primit cea mai buna oferta. "Am dat 13 goluri in 15 meciuri cit a fost Rednic antrenor la Rapid si vreau sa repet aceasta performanta cu FC Vaslui. Am venit impreuna cu Rednic si sper sa ajut la salvarea echipei de la retrogradare", a declarat Ilie.
De asemenea, jucatorii straini care au fost achizitionati in aceasta vara de FC Vaslui, vor merge, miercuri, la Bucuresti, pentru a-si rezolva problemele cu permisul de munca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii