Mergi la conţinutul principal

Minivacanţă cu poliţişti în stradă

oamenii legii vor acţiona permanent, în acest week-end prelungit, pentru a-i ţine la distanţă pe infractori

 

Indivizii certaţi cu legea trebuie să se potolească în minivacanţa care urmează, pentru că oamenii legii sunt cu ochii pe ei. În perioada 20-24 ianuarie, 137 de poliţişti vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor. Aceştia sunt pregătiţi să intervină rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, se vor organiza zilnic 53 de patrule de siguranţă publică şi vor fi utilizate 50 de mijloace auto. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice din judeţ şi principalele artere din municipiu, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză. Vor fi  amplasate în trafic 7 aparate radar. Poliţiştii de la Transporturi asigură patrularea în trenurile de călători, în staţiile şi triajele de cale ferată, precum şi în zona portuară Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro