Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ministrul rus al Apararii considera absurde acuzatiile SUA

Ministrul rus al Apararii, Serghei Ivanov, a afirmat, marti, ca Rusia nu a furnizat "nici o informatie" Bagdadului privind operatiunea fortelor armate americane in Irak si a calificat aceste acuzatii drept absurde, transmite AFP.
"Este o absurditate totala. Nu am furnizat nici o informatie. Operatiunea din Irak dureaza de trei ani, exista planuri care au esuat, asta e tot", a declarat Ivanov.
Statele Unite au cerut Moscovei sa deschida o ancheta pentru a verifica informatiile Pentagonului potrivit carora ambasadorul rus la Bagdad ar fi furnizat regimului lui Saddam Hussein date despre planurile de razboi americane, in 2003.
Ministrul Apararii a mai declarat ca Teheranul trebuie sa "ofere un raspuns lipsit de echivoc" propunerii Rusiei de imbogatire a uraniului iranian pe teritoriul sau.
Membrii Consiliului de Securitate au avut, luni, mai multe reuniuni neoficiale pe marginea dosarului nuclear iranian, fara a reusi sa obtina un consens asupra textului declaratiei comune la care se lucreaza de aproape trei saptamini.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii