Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ministrul rus al Apararii considera absurde acuzatiile SUA

Ministrul rus al Apararii, Serghei Ivanov, a afirmat, marti, ca Rusia nu a furnizat "nici o informatie" Bagdadului privind operatiunea fortelor armate americane in Irak si a calificat aceste acuzatii drept absurde, transmite AFP.
"Este o absurditate totala. Nu am furnizat nici o informatie. Operatiunea din Irak dureaza de trei ani, exista planuri care au esuat, asta e tot", a declarat Ivanov.
Statele Unite au cerut Moscovei sa deschida o ancheta pentru a verifica informatiile Pentagonului potrivit carora ambasadorul rus la Bagdad ar fi furnizat regimului lui Saddam Hussein date despre planurile de razboi americane, in 2003.
Ministrul Apararii a mai declarat ca Teheranul trebuie sa "ofere un raspuns lipsit de echivoc" propunerii Rusiei de imbogatire a uraniului iranian pe teritoriul sau.
Membrii Consiliului de Securitate au avut, luni, mai multe reuniuni neoficiale pe marginea dosarului nuclear iranian, fara a reusi sa obtina un consens asupra textului declaratiei comune la care se lucreaza de aproape trei saptamini.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii