Mergi la conţinutul principal

Ministrul Agriculturii dă asigurări că aprovizionarea cu alimente nu e afectată de criza din Ucraina

Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu spune că piața agro-alimentară românească nu a fost afectată de criza din Ucraina și că nu există importuri din zona de aprovizionare Rusia sau Ucraina de natură să perturbe piața.

 

Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu spune că, din toate analizele pe care le are la minister, piața agro-alimentară și asigurarea necesarului de consum al populației nu au suferit modificări.

„Nu există importuri de natură să perturbe piața din zona de aprovizionare Rusia sau Ucraina. Piața și asigurarea produselor alimentare nu au fost perturbate. Nu se pune problema de a face mai multe stocuri decât cele uzuale. Nu există perturbări ale pieței și, cu siguranță, pe baza măsurilor pe care noi le luăm, nici nu vor apărea”, a declarat lui Chesnoiu, citat de Mediafax.

Acesta spune că sunt pregătite măsuri atât la nivel național, cât și la nivel european.

„Pe viitor, în funcție de evoluția situației, noi avem măsuri de răspuns astfel încât să nu se ajungă la perturbări ale pieței. Chiar în 2 martie avem o întâlnire prin videoconferință toți miniștrii Agriculturii din UE astfel încât să luăm toate măsurile care să pună la adăpost de orice interferență care ar putea apărea”, a mai spus ministrul Agriculturii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro