Mergi la conţinutul principal

Mini-Ziua Recoltei în fața Palatului Agriculturii

• în acest sfârșit de săptămână, cățiva producători locali își vor expune oferta de fructe, legume, produse de panificație sau apicole • evenimentul este un fel de Ziua Recoltei de pe vremuri, la o scară redusă, fiind dedicat  Zilei Produselor Agroalimentare Românești, care se sărbătorește în fiecare an pe 10 octombrie

 

Brăilenii care vor să vadă oferta de legume, fructe, lactate sau miere de de albine a producătorilor agricoli, respectiv a crescătorilor de animale și a apicultorilor locali, sunt invitați de Direcția Agricolă la sediul instituției, de pe Calea Călărașilor, unde, în zilele de sâmbătă și duminică, 8 și 9 octombrie, va fi organizată o mini-expoziție dedicată Zilei Produselor Agroalimentare Românești. Începând din 2017, această zi se celebrează în fiecare an pe data de 10 octombrie. La Brăila, potrivit conducerii Direcției Agricole, un număr de circa 7 producători locali vor expune produse de panificație, legume, fructe, lactate și produse apicole. Standurile vor fi amplasate în fața Palatului Agriculturii, iar dacă va ploua vor fi mutate în holul clădirii. Expozanții au liber să vândă produse la fața locului, dacă vor să facă acest lucru, sau doar să își prezinte marfa, astfel încât să își găsească clienți pentru vânzări en-gross sau en-detail. Este un fel de mini-Ziua Recoltei, pentru cei care își amintesc cum se desfășurau pe vremuri aceste evenimente. Nu trebuie confundat, însă, cu Târgul Agricol, manifestare organizată în fiecare toamnă de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, care urmează să se desfășoare spre sfârșitul acestei luni, când vedetele expoziției vor fi în principal utilajele agricole cele mai noi apărute pe piață.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro