Mergi la conţinutul principal

Militarii Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”, prezenți în Germania, la „Saber Junction 23”

•  la Exercițiul multinațional care se desfășoară în Poligonul Hohenfels, Germania, sunt prezenți peste 4.000 de militari din 14 țări NATO și partenere • militarii români execută misiuni complexe, în comun cu aliații din cadrul Regimentului 1-4 Infanterie US, pe timp de zi cât și pe timp de noapte

 

Subunități ale Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos” Brăila participă, zilele acestea, la Exercițiul multinațional „Saber Junction 23”, care se desfășoară în Germania, alături de alte câteva mii de soldați din țări membre și partenere NATO, inclusiv din Statele Unite ale Americii.

„În perioada 28 august - 20 septembrie, militarii Batalionului 52 Geniu TISA din cadrul Brigăzii 10 Geniu ,,Dunărea de Jos” Brăila, participă la Exercițiul multinațional „Saber Junction 23”, în Poligonul Hohenfels, Germania. Acesta este un exercițiu anual în care aliați și parteneri NATO se antrenează împreună pentru dezvoltarea și îmbunătățirea interoperabilității, cât și a pregătirii acestora”, precizează surse din cadrul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”.

Militarii români, inclusiv cei de la Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos”, execută misiuni complexe, în comun cu aliații din cadrul Regimentului 1-4 Infanterie US, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

Peste 4.000 de soldați din 14 țări aliate NATO și țări partenere participă la Exercițiul multinațional „Saber Junction 23”. În afară de militari din Statele Unite, la Poligonul Hohenfels, din Germania, mai sunt prezenți militari și tehnică militară din Albania, Armenia, Belgia, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Franța, Georgia, Italia, Lituania, Macedonia de Nord, Polonia, România și Marea Britanie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro