Mergi la conţinutul principal

Militarii brăileni au donat Spitalului Judeţean materiale greu de achiziţionat

• materialele au ajuns deja la spital, acolo unde este foarte mare nevoie de ele

 

La iniţiativa comandantului Garnizoanei Brăila – domnul general de brigadă Vasile Ionescu, militarii brăileni, atât din cadrul Forţelor Terestre cât şi din cadrul Forţelor Navale, au răspuns apelului făcut de către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila de a le furniza materiale de strictă necesitate, a căror procedură de achiziţie este greoaie.

“Marţi, 7 aprilie, miliarii au donat unităţii medicale substanţe dezinfectante şi produse de curăţenie atât de necesare pentru a se exercita actul medical în condiţii de igienă, atât pentru personalul medical cât şi pentru pacienţi. Totodată, a donat astfel de materiale şi preotul militar al garnizoanei Brăila – părintele Cristian Leontin, în numele Capelei Militare „Sfinţii Mucenici Brâncoveni”, cu arhiereasca binecuvântare a Înaltpreasfinţiei Sale doctor Casian Crăciun, arhiepiscop al „Dunării de Jos”.

La final, reprezentantul Garnizoanei Brăila prezent la activitate – căpitan Stegaru Aurelian, a transmis mesajul comandantului garnizoanei - general de brigadă Vasile Ionescu, adresat cadrelor medicale care în această perioadă se află în linia I a luptei cu virusul COVID-19: «Vă urez, întocmai ca unui soldat, să luptaţi cu curaj, sunt convins că veţi reuşi să ieşiţi învingători în faţa acestui inamic nevăzut şi vă asigur că nu sunteţi singuri!, precum şi promisiunea că militarii brăileni vor acţiona în continuare în folosul urbei din care fac parte”, se arată într-un comunicat de presă al Garnizoanei Brăila.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro