Mergi la conţinutul principal

Mihu Dragomir, campioană judeţeană la Gimnaziada de volei

• voleibaliştii pregătiţi de profesoara Mihaela Iliescu vor reprezenta judeţul Brăila la etapa de zonă • podiumul a fost completat de echipele şcolilor “Ion Luca Caragiale” şi “Alexandru Ioan Cuza”

 

La ediţia 2018 a etapei judeţene a campionatului de volei băieţi din cadrul Gimnaziadei, competiţie rezervată echipelor din clasele V-VIII, au participat patru şcoli, trei din Brăila şi “Petre Carp” din Tufeşti, iar după trei etape locul întâi i-a revenit echipei şcolii “Mihu Dragomir” pregătite de profesoara Mihaela Iliescu.

Lupta pentru locul întâi, cel care asigura calificarea la etapa de zonă Gimnaziadei s-a dat în sala de sport a şcolii “Alexandru Ioan Cuza” şi a fost o dispută acerbă, cu meciuri pe “muchie de cuţit” şi cu scoruri strânse. Câştigătoarea competiţiei, “Mihu Dragomir” a fost urmată în clasament de echipele şcolilor “Ion Luca Caragiale”, pregătite de profesorul Victor Şerban şi “Alexandru Ioan Cuza”, pregătită de profesorul Georgel Petrea. Formaţia din Tufeşti antrenată de profesorul Ionel Ivan a ocupat poziţia a patra. 

Echipele au fost recompensate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila cu diplome, medalii şi cupe, festivitatea de premiere fiind oficiată de inspectorul de specialitate din cadrul IŞJ Brăila, Marian Babeş.

“A fost o competiţie strânsă, desfăşurată în spiritul sportivităţii. Meciurile dintre formaţiile de pe primele trei locuri au fost echilibrate şi cu victorii la limită, în seturi decisive. Serviciul a făcut practic diferenţa, cine a servit mai bine a câştigat. Doi voleibalişti s-au remarcat în mod deosebit la acest turneu, Marian Caplea de la Alexandru Ioan Cuza şi Denis Geabot, de la Mihu Dragomir”, ne-a dclarat profesoara Mihaela Iliescu, organizatoarea turneului.

Lotul echipei “Mihu Dragomir”: Denis Geabot, Eric Bounegru, Eduard David, Gabriel Caramfil, Andi Ionaşcu, Nicolae Vechiu, Vlad Grădinaru, Denis Todică, David Preda, Cristian Preda.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro