Mergi la conţinutul principal

Mihai Tudose, Nicu Niţă, Emilia Meiroşu - deputaţi, Ion Rotaru - senator

* PSD Brăila are deja 3 mandate de deputat complete la Brăila şi unul de senator * au rămas 2 locuri de deputaţi şi un fotoliu de senator care vor fi decise la redistribuire

 

Situaţia începe să se clarifice la Brăila în privinţa viitorilor parlamentare. Cu scorul de 58% obţinut la acest scrutin în judeţul nostru, PSD are deja complete 3 mandate de deputat şi unul de senator. Ceea ce înseamnă că Mihai Tudose, Nicu Niţă şi Emilia Meiroşu au obţinut fotoliul de deputat, iar la Senat Ion Rotaru.

În ceea ce priveşte celălalt loc de senator şi 2 de deputaţi, acestea vor fi stabilite la redistribuire, iar situaţia este la acest moment complet incertă în privinţa celor care le vor ocupa. Cert este că bătălia se va da la Brăila între PSD, PNL, ALDE, PMP şi USR.

Şi la nivel naţional, dar şi la Brăila este o victorie a naţiunii, a unui program bine articulat, a unui program realist, orientat către ţară şi către români pentru creşterea nivelului de trai şi o dezvoltare sustenabilă versus lipsa unui program şi o campanie foarte agresivă, negativă”, a declarat în această dimineaţă Mihai Tudose despre victoria obţinută de social-democraţi.

Conform numărătorii paralele finale a PSD Brăila, situaţia în judeţul nostru se prezintă în felul următor: la Camera Deputaţilor PSD a obţinut 57,89%, PNL 16,38%, ALDE 5,54%, PMP 5,51% şi USR 4,81%. La Senat, PSD are 58,71%, PNL 16,54%, ALDE 5,71%, PMP 5,70%, iar USL 4,80%.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro