Mergi la conţinutul principal

Mihai Tudose - îmbârligător, ca de obicei

Din punctul meu de vedere, Tudose este tatăl populiştilor, care are un discurs de opoziţie, în timp ce este membru al Guvernului (adică om al puterii). Pe scurt, Mihai Tudose este un mare farseur. Dar, ca orice magician sau jucător de alba-neagra, Mihai Tudose a găsit şi va găsi şi pe viitor destui creduli pe care să îi păcălească.
De pildă, ca să vă daţi seama de caracterul duplicitar al lui Tudose, merită să analizaţi următoarele fapte. Săptămâna trecută, când s-a pus în discuţie proiectul ăla de lege referitor la pensiile speciale pentru parlamentari, Mihai Tudose a exprimat un punct de vedere care pe mine, unul, m-a dezgustat. Astfel, deputatul PSD Brăila Mihai Tudose a specificat faptul că el nu a semnat pentru proiectul ăla cu pensiile speciale depus la Parlament, ceea ce, în primă fază, te face să crezi că el ar refuza pensia specială de parlamentar şi în cazul în care i-ar fi băgată cu forţa în buzunar. Însă, două rânduri mai încolo, în continuarea declaraţiei, aflăm că lui Tudose îi pare rău că nu a putut susţine o astfel de iniţiativă legislativă, pentru că, citez din Tudose, "Putem fi de acord cu pensia ocupaţională la o însoţitoare de bord şi nu suntem la parlamentari? Haideţi să fim serioşi!".
Chiar aşa, haideţi să fim serioşi. Deputatul Mihai Tudose se află la al 4-lea mandat de parlamentar, aşa că dacă proiectul pensiilor speciale va fi aprobat în cele din urmă, Tudose va avea asigurat un venit de 3600 de lei lunar, până la sfărşitul vieţii, doar pentru faptul că a stat în Parlament vreme de 16 ani (şi mai urmează).
Tudose a pozat în virgina aia care nu a intrat niciodată în bordel, dar care dacă ar fi invitată vreodată, nu ar mai ieşi în veci de-acolo. În aproape toate declaraţiile publice ale lui Mihai Tudose o să regăsiţi un soi de francheţe, de aşa-zisă sinceritate aşteptată de tot poporul. Să nu cădeţi în capcana asta pe care Tudose o întinde de ani de zile, cu real succes în rândul maselor!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro