Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mihai Stoica nu a avut nici o legatura cu aducerea si cu plecarea mea de la Steaua"

Antrenorul-jucator al formatiei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declart, luni, agentiei MEDIAFAX, ca presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, nu a avut "nici o legatura" cu aducerea sa la Steaua, in 2004, si nici cu plecarea sa de la gruparea "ros-albastra", un an mai tirziu.
"El nu a avut nici o legatura cu aducerea si cu plecarea mea de la Steaua. Mie mi se terminase contractul, nu m-a dat el afara, asta e o prostie. Eu sint multumit ca am cistigat campionatul cu Steaua, cred ca am avut un aport mare la aceasta performanta. Eu consider ca a fost o perioada frumoasa la Steaua si el n-a avut nici un merit in aducerea mea acolo", a mentionat Munteanu.
Dorinel Munteanu nu a dorit sa comenteze faptul ca Mihai Stoica il sfatuieste sa renunte la cariera de jucator. "Nu raspund domnului presedinte de club, fiindca daca nu respecti omul respecti functia si nu pot sa-mi permit sa intru in discutii. Si nu vreau sa-mi umbresc perioada de la Steaua, care a fost pentru mine una frumoasa, prin declaratiile domnului Stoica. El iese in evidenta prin alte lucruri. Nu vreau sa-i raspund omului Stoica, vreau sa-i respect functia pe care o detine", a spus Dorinel Munteanu.
Mihai Stoica a afirmat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca Dorinel Munteanu ar trebui sa-si incheie cariera de jucator, pentru ca nu mai face fata in teren inca de cind evolua la Steaua, in sezonul 2004/2005, cind actualul presedinte al Unirii era manager general la gruparea din Bulevardul Ghencea. "Ii dau un sfat: sa se lase, nu mai poate, arunca o lumina destul de proasta asupra unei cariere de invidiat. El nu mai poate demult, dar nu-si da seama. S-a lasat de mult si nu-si da seama. Saracu', nu mai poate. Nu mai poate de cind era la Steaua, am incercat atunci sa-l fac sa inteleaga, dar n-a inteles, a continuat sa joace. Fotbalul s-a lasat de el cam de mult", a spus Stoica.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii