Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Nesu, convocat la nationala in locul lui Stefan Radu

Jucatorul echipei Steaua, Mihai Nesu, a fost convocat, miercuri, la echipa nationala a Romaniei in vederea meciurilor cu Bulgaria si Albania, in locul fotbalistului formatiei Dinamo, Stefan Radu, informeaza FRF.
Selectionerul Victor Piturca a decis convocarea lui Mihai Nesu in locul lui Stefan Radu, care nu a putut fi recuperat in urma unei miozite prelezionale la coapsa stinga. Nesu va sosi in cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogosoaia cel tirziu joi dimineata.
In cursul diminetii de miercuri, tricolorii au sustinut un nou antrenament, tactic, ultima sedinta de pregatire premergatoare decolarii spre Sofia, inchisa presei, fiind programata joi dimineata.
Echipa nationala va pleca spre Sofia, joi, la ora 17.00, de pe aeroportul "Henri Coanda".
Nationala va sustine, vineri, pe stadionul "Vasil Levski", in jurul orei 11.00, antrenamentul oficial. Ultimele 15 minute vor fi deschise presei, antrenamentul fiind urmat de conferinta de presa a selectionerului Victor Piturca si de interviuri cu jucatorii in "zona mixta".
Meciul cu Bulgaria va avea loc la 17 noiembrie, la ora 18.00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia, in timp ce partida cu Albania se va disputa la 21 noiembrie, la ora 18.00, pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii