Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Constantinescu a oferit distractie si spectacol pe Esplanada

Brailenii s-au delectat, simbata seara, cu un spectacol dat de cunoscutul interpret de muzica usoara Mihai Constantinescu, de tinara Simona, ex-"Etno" si de un grup de adolescenti, membri ai Consiliului Local al Tinerilor (CLT). Desi furtuna a incercat sa strice cheful de distractie al celor de pe Esplanada, voia buna a invins norii si seninul a cistigat. Citeva mii de braileni au cintat, au dansat si s-au bucurat de spectacolul oferit, alaturi de copiii lor.
Spectacolul a fost moderat chiar de directorul Directiei Pietelor, organizatorul actiunii, Simona Draghincescu, care nu numai ca a animat scena cu zeci de baloane colorate, dar a si oferit gratuit alte sute de baloane copiilor care au venit pe Esplanada. In deschiderea spectacolului au intrat mai multe grupuri de tineri de la CLT, care au interpretat cintece din genul hip-hop, au oferit si un moment de break dance, dupa care s-a lansat CD-ul lui Mihai Constantinescu, "Best of", care contine 19 melodii, majoritatea compuse si interpretate de Mihai Constantinescu. Prezenta lui Mihai Constantinescu a animat atit parintii, cit si copiii care au cucerit scena, au dansat si au cintat, inveselind spectatorii cu inocenta si dragalasenia lor. Dupa interpretarea citorva melodii foarte cunoscute, "Porumbita", "Fetita mea", "Papusa" si "Hai sa cintam, hai sa dansam", a urcat pe scena Simona, ex-"Etno", care a inceput recitalul sau cu un cintec tot de pe CD-ul lansat, "Am vrut sa fiu artista", dupa care a continuat cu genul etno, inferbintind atmosfera cu citeva hore, la care copiii si tinerii din CLT au dansat. Au urmat apoi alte momente de hip-hop sustinute de tinerii din CLT, dupa care Mihai Constantinescu a mai interpretat citeva cintece de pe CD, dind posibilitatea copiilor sa cinte si sa danseze, iar parintilor sa-si aduca aminte de momentele fericite din copilarie sau tinerete.
Actiunea, organizata de Directia Pietelor, in colaborare cu Consiliul Local al Tinerilor, a durat aproximativ doua ore si jumatate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii