Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihaela Ioana Cernat si Emil Impuscatu au prins locul al treilea

Dansatorii sportivi au intrat deja in febra competitiilor nationale. Pe 10 februarie, in sala Polivalenta din Medias s-a desfasurat Cupa "Mirajul dansului", competitie aflata la cea de-a doua editie, unde perechea braileano-galateana, Mihaela Ioana Cernat - Emil Impuscatu au reusit sa urce pe podium. Cei doi s-au clasat pe locul al treilea la clasa D, categoria de virsta 16-35 ani.
Ei au participat si la Open basic unde, dupa o comportare meritorie, au ocupat locul al saptelea.
Mihaela Ioana Cernat si Emil Impuscatu s-au pregatit singuri in ultimele luni, deoarece antrenorii lor se pregatesc, la rindul lor, pentru concursurile nationale si internationale din acest an. Daca la clasa D, Cernat si Impuscatu au deja coregrafiile bine invatate, la Open basic latino nu au pregatite compozitiile decit la samba si cha-cha-cha.
"Tinind cont de faptul ca ne-am antrenat singuri in ultimele trei luni, pentru ca la rindul lor antrenorii nostri, Adrian Ciutoiu si Georgiana Niculita sint plecati in mai multe cantonamente in strainatate, primele rezultate au fost bune. Lipsa antrenamentelor pune sub semnul intrebarii participarea noastra la Campionatul National de la Timisoara, care va avea loc pe data de 2 martie. Noi sintem sprijiniti in continuare de parinti si vom munci pentru a intra in elita dansatorilor sportivi ai tarii", a declarat Mihaela Cernat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii