Mergi la conţinutul principal

Miercuri, 12 iunie, se oprește apa pe Str. Școlilor, Str. Unirii și Bdul. Cuza

• vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din zona vizată de lucrările CUP ”Dunărea”

 

Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă a orașului miercuri, 12 iunie, între orele 9.00 și 15.00.

Astfel, prin intermediul unui comunicat, Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de miercuri, 12 iunie, între orele 9.00 și 15.00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Strada Școlilor.

În acest context, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice de pe următoarele străzi: Strada Unirii (între Strada Mihai Eminescu și Strada Școlilor), Bulevardul Alexandru Ioan Cuza (între Strada Mihai Eminescu și Calea Călărașilor) și Strada Școlilor (între Bulevardul Alexandru Ioan Cuza și Calea Călărașilor).

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt; aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții companiei de apă.

CUP „Dunărea” îi îndemnă, totodată, pe cei afectați de lucrări ca, la reluarea aliementării cu apă, să folosească apa de la robinete doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei, pentru că este posibil să fie tulbure (din cauza antrenării depunerilor din conducte).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro