Mergi la conţinutul principal

Mesajul primarului Marian Dragomir de 1 Decembrie

* edilul-șef Marian Dragomir a postat, recent, un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunțat evenimentele ce au fost pregătite pentru săbătorirea Zilei Naționale a României * cu această ocazie, Dragomir a anunțat că tot astăzi se va aprinde și iluminatul de sărbători, dar și că la Expoziția de Iarnă, brăilenii vor putea participa indiferent dacă au sau nu certificat verde, totul fiind gratuit și nu după moda altor orașe care au impus bilet

Primarul Municipiului Brăila, Marian Dragomir, a dorit să facă unele precizări legate de evenimentele pregătite de autoritățile locale începând cu ceremoniile dedicate Zilei Naționale a României. Pe scurt, într-un mesaj pe rețelele de socializare în care le-a urat ”La mulți ani!” brăilenilor, edilul-șef a anunțat și că începând de astăzi, 1 Decembrie, se va aprinde iluminatul de sărbători. De asemenea, acesta a dorit să puncteze că, la Brăila, Expoziția de Iarnă va fi cu acces gratuit și nu cu bilet, așa cum se procedează în alte orașe. Dar și mai important, Dragomir a specificat că expoziția va fi cu acces liber pentru toți cetățenii, indiferent dacă au sau nu certificat verde.
”1 DECEMBRIE 2021: 11.00 - Ceremonial Ziua Națională a României; 16.40 - Aprinderea Iluminatului de Sărbători. EXPOZIȚIA DE IARNĂ 30.11-06.12.2021: LOCAȚIA - la Primărie; BILET ACCES - 0 (ZERO) LEI - «moda anului 2021» este ca primăriile din alte orașe să taxeze accesul (inclusiv al copiilor mai mari de 12 ani) la Târgurile de Crăciun. Noi nu organizăm Târg de Crăciun ci Expoziție de Iarnă!!! Și nu taxăm pe nimeni!!! ACCESUL - Liber, necondiționat de certificat deoarece este organizată doar Expoziție de Iarnă cu vânzare”, a declarat Dragomir.
Totodată, edilul-șef a dorit să mai adauge că Brăila are cel mai ieftin iluminat din țară, însă nu fără a face o trimitere voalată la restricții și situația complicată, generată de pandemia COVID-19.
”Avem cel mai ieftin iluminat, cele mai multe luminițe, dar sincer, aș fi dispus să avem cel mai scump iluminat din lume și Sărbătorile din anii anteriori... Vom pregăti anul viitor cele mai Frumoase Sărbători la Brăila!!! LA MULȚI ANI ROMÂNIA!!! LA MULȚI ANI BRĂILA!!!”, a mai afirmat primarul.
De asemenea, acesta nu a uitat să le ureze ”La mulți ani!” nici celor care au sărbătorit ziua de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro