Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Membrii PSD corecti, jigniti de etichetarile cauzate de comportamentul unora

Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat, vineri, ca majoritatea membrilor de partid sint oameni corecti si cinstiti, care se simt jigniti de eticheta de "partid corupt", eticheta care a fost generata de comportamentul "unora" din PSD.
Potrivit lui Iliescu, PSD are in acest moment o "eticheta putin sifonata" din cauza scandalurilor in care a fost implicat numele partidului.
Senatorul social-democrat a invocat totodata ideea ca PSD trebuie sa se transforme intr-un partid anticoruptie, intr-un partid al incoruptibililor.
"Aceasta e marea misiune a acestui partid si cred ca statutul de partid de opozitie poate fi o sansa, avind in vedere ca coruptia bintuie in partidele aflate la putere", a spus Iliescu.
El a mentionat, referitor la discursul presedintelui Mircea Geoana din debutul lucrarilor Consiliului National, ca liderul social-democratilor a concentrat citeva idei referitoare la problemele cu care se confrunta partidul si tara.
"Sper sa fie o baza de pornire pentru asezarea mesajului politic pe o baza fundamentata pe realitati si mai ales sa dea o noua forta partidului", a spus Iliescu.
Intrebat daca depinde de Mircea Geoana ca PSD sa cistige alegerile, Iliescu a precizat ca acest lucru nu depinde numai de Geoana, ci de toata echipa PSD, precum si de modul in care PSD va sti "sa se curete de aceasta eticheta, prin mesaj si prin calitatea oamenilor".
Referitor la articolul aparut intr-un cotidian central cu privire la averea lui Mircea Geoana, Iliescu a opinat ca exista fapte reale care merita a fi judecate, dar, exista si provocari din partea presei.
"Deocamdata nu e nimic convingator in ceea ce s-a spus ca ar fi nelegal si imoral. Trebuie sa vedem faptele pina la capat", a spus Ilierscu.
Intrebat care este parerea sa despre Mircea Geoana ca presedinte al PSD, Iliescu a precizat: "Poate sa promita. Daca va demonstra concordante intre vorbe si fapte, e un lucru bun." Iliescu a conchis declarindu-se deranjat de "imbogatirea stridenta a unora".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii