Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Membrii CA de la Zona Libera ramin cu indemnizatiile de anul trecut

Primarul Constantin Cibu califica drept o "obraznicie" pretentia membrilor CA de la Administratia Zona Libera Braila de a li se mari indemnizatiile, ca urmare a cresterii salariilor regiei. Primarul sustine ca nici nu i-ar trece prin cap sa aprobe o astfel de solicitare. El raspunde astfel declaratiilor facute recent de democratii braileni, care au acuzat faptul ca membrii CA au cerut majorarea indemnizatiilor, in conditiile in care AZL si-a propus sa iasa pe pierderi, in primele zece luni ale anului. Edilul-sef ii acuza insa pe democrati ca sint cu doua fete, pentru ca si reprezentantii PD din CA ar fi solicitat initial aceasta majorare, dupa care, cind au vazut ca nu o obtin, au facut-o pe indignatii: "Nu se face nici un fel de majorare de indemnizatie, pentru ca asa cum a spus si directorul Zonei, toate aceste propuneri ajung la primar. Numai atunci cind aproba primarul, se pot mari indemnizatiile. In opinia mea, in prezent indemnizatiile sint suficient de mari, ca sa nu mai fie nevoie de o majorare. Ei, membrii CA, au cerut-o, asta este culmea obrazniciei, iar PD-ul, cind a simtit ca nu le aprob, au zis "iesim noi in fata, ca sa spunem ca nu vrem majorari!". Dar nici nu au indraznit sa vina la mine cu asa ceva!"
Amintim ca, recent, democratii braileni s-au declarat indignati, in cadrul unei conferinte de presa, de faptul ca in conditiile in care Zona Libera Braila si-a planificat pierderi, pe primele zece luni ale anului in curs, membrii CA au cerut directorului Radu Petrescu majorari de indemnizatii. Tot democratii au precizat ca indemnizatia pe care o incaseaza acum membrii CA pentru fiecare sedinta este de 7,7 milioane lei vechi, iar suma dorita de acestia era de 9,5 milioane lei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii