Mergi la conţinutul principal

Meluţa Drăguţ s-a răcorit la CLM Brăila certându-i pe consilierii PNL

• directorul SC APT, Meluţa Drăguţ, a profitat de şedinţa ordinară a CLM Brăila pentru a răspunde acuzaţiilor venite din partea liberalilor privind modul în care este administrată Piaţa Mare • aceasta a afirmat că toaleta şi parcarea cu plată se adresează strict clienţilor, nu şi angajaţilor care au alternative fără plată • aceasta a anunţat că lucrează la renovarea unui al treilea grup sanitar care va fi pentru pieţari

 

Directorul SC APT Brăila, Meluţa Drăguţ, nu a mai suportat acuzaţiile venite din partea taberei PNL, privind modul în care administrează Piaţa Mare şi a răbufnit în cadrul celei mai recente şedinţe a Consiliului Local Municipal. Mai exact, la finele şedinţei, la rubrica “alte probleme”, consilierul PNL Raluca Bucur a cerut lămuriri publice din partea primarului Marian Dragomir şi a şefei pieţelor privind modul în care se respectă hotărârea CLM ce stabileşte că cei care au spaţii comerciale nu trebuie să plătească taxă pentru a merge la toaletă.

Primarul Marian Dragomir a ţinut să sublinieze că hotărârea în cauză se aplică, însă Meluţa Drăguţ, şefa APT, a insistat să ia cuvântul pentru a-şi expune punctul de vedere în legătură cu acest subiect. Aceasta a afirmat că Piaţa Mare este vizitată de foarte multe persoane pe lângă comercianţi, astfel că a considerat că va fi benefic să existe o toaletă şi o parcare cu plată, destinate strict clienţilor.

“Pentru prima dată am vrut să existe în Piaţa Mare o parcare şi un WC pentru cumpărători. Dacă lucrul acesta nu a fost înţeles... Vă rog din suflet să mă credeţi că oamenii m-au abordat. Vor să vină la piaţă şi nu au unde să parcheze. Le-am oferit posibilitatea comercianţilor să se aşeze cu maşinile în spatele pieţei şi în piaţa de păsări, fără bani. Să aprovizioneze prin spatele pieţei. Fără bani! Dar refuză. Chiar dacă dumneavoastră (n.r. - liberalii) spuneţi că noi am solicitat telefonic să vină Poliţia, vi se pare corect să fie toată strada încărcată de maşini fără să se ia nicio măsură? Atât timp cât dumnealor aveau această posibilitate gratuit?! Văd că nu au înţeles (n.r. - PNL-iştii) deşi au formulat foarte multe întrebări, le-am dat răspuns, dar solicită şi în cadrul acestei şedinţe. Eu construiesc al treilea WC acum, vizavi de bazar. Există acolo un WC dezafectat de foarte mult timp şi lucrez la el. Va fi gratis. Câte mai trebuie să construiesc?! Eu vin şi v-aduc la cunoştinţă că am luat toate WC-urile din piaţă şi am cheltuit 2 miliarde lei vechi pe ele. Şi le-am făcut la standard european, dacă vreţi, cu apă caldă, cu săpun, gresie, flise. A fost o taxă la WC de 1,5 lei. Am făcut-o la 1 leu, am zis să fie civilizat. De când există Piaţa a avut tarif la WC. Ce vi se pare extraordinar acum? De ce acum 6 ani n-aţi vorbit de această taxă când era colegul dumneavoastră (n.r. - Costel Bălan) acolo şi picau toate pe el? Acum aţi găsit de cuviinţă să mă judecaţi pe mine, pentru că fac ceva?”, a declarat directorul ridicând tonul.

Aceasta a fost întreruptă de PNL-istul Florinel Pricop, preşedinte de şedinţă, care i-a atras atenţia că nu are tonul potrivit. Directorul SC APT s-a scuzat, precizând că vorbeşte din spatele sălii şi de aceea a ridicat tonul pentru a se face auzită.

La rândul său, liberalul Petrică Popa a subliniat că au fost montaţi recent stâlpi în apropierea staţiei de autobuz şi care pe lângă faptul că nu mai permit comercianţilor de cărnuri să se aprovizioneze rapid, creează riscuri pentru pietoni.

Directorul APT a replicat că nu există niciun fel de probleme pentru cetăţeni care se pot strecura, însă nu este de acord cu eliminarea stâlpilor, pentru că cei care aprovizionează de multe ori nu îşi mai iau maşinile de acolo şi blochează intrarea în piaţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro