Mergi la conţinutul principal

Megainvestiţie de peste 10 milioane lei în drumurile din Ciocile

• primăria de acolo a scos la licitaţie un contract de 6,4 milioane lei pentru modernizarea a puţin peste 9 km  de drumuri în localităţile Ciocile, Chichineţu şi Odăieni şi doar ce-a atribuit un contract similar, de alte 4 milioane lei, pentru un lot de circa 5 kilometri de drumuri comunale

 

Primăria din Ciocile are în derulare ori a lansat licitaţia pentru lucrări de modernizare a drumurilor din comună şi localităţile arondate acesteia, cu o valoare de peste 10 milioane lei, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Potrivit datelor disponibile în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice), autoritatea a lansat procedura achiziţiei publice pentru modernizarea de străzi în satele Ciocile, Chichineţu şi Odăieni cu o valoare estimată de 6,42 milioane lei, fără TVA (6.427.977,69 lei mai precis) data limită de depunere a ofertelor fiind 10 septembrie.

“Pentru prezentul proiect de investiţii au fost alese spre a fi modernizate mai multe străzi din interiorul comunei Ciocile, în aşa fel încât prin modernizarea lor să se creeze la nivelul comunei o structură rutieră organizată şi fluentă. Lungimea totală a străzilor supuse modernizării este de 9.106 m. Pentru structura rutieră s-a adoptat un sistem rutier de tip suplu - îmbrăcăminte bituminoasă uşoară”, se menţionează în anunţul postat în SEAP.

Tipul procedurii alese pentru atribuirea acestui contract este “procedura simplificată” cu unic criteriu de selecţie “preţul cel mai scăzut”. Deschiderea ofertelor este anunţată pentru data de 10 septembrie, ora 15.00, direct în SEAP.

De precizat că, la începutul acestei luni, comuna Ciocile a atribuit un alt contract pe parte de modernizarea a drumurilor comunale, tot prin procedura simplificată, lungimea totală a drumurilor vizate fiind de 5.949 m. Contractul a fost atribuit firmei bucureştene “Dalex Grup” care s-a angajat că va duce la bun sfârşit toate lucrările contra sumei de 4,04 milioane lei, fără TVA (4.045.039,06 lei). Şi în acest caz, finanţarea este asigurată prin PNDL.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro