Mergi la conţinutul principal

Meciuri «tari» în prima etapă a Cupei României - faza judeţeană

Prima etapă a fazei judeţene a Cupei României la fotbal programează sâmbătă şi duminică 15 meciuri, multe dintre ele cu grad înalt de dificultate. Capul de afiş al rundei îl reprezintă partida de la Lanurile dintre Tricolorul din localitate şi AS Bordei Verde, un joc între două formaţii care, în campionatul trecut, s-au clasat pe locul al doilea în Liga a V-a. Formaţia care va câştiga acest joc are şanse mari să acceadă în fazele superioare ale competiţiei organizate de AJF Brăila. Partide interesante au loc de asemenea, la Găiseanca, între Voinţa Găiseanca, formaţie care a retrogradat din Liga a IV-a şi una dintre echipele puternice ale Ligii a V-a, Voinţa Făurei Sat, la Romanu, unde se deplasează Siretul Vădeni, la Gropeni şi Jirlău.
În partidele programate în Cupa României întotdeauna au existat surprize, aşa că nu este exclus ca şi de data aceasta să meargă mai departe formaţii slab cotate.
Partida de la Găiseanca va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, celelalte jocuri vor începe la ora 11.00.
Programul meciurilor:
Voinţa Găiseanca - Voinţa Făurei Sat
Spicul Râmnicelu - Înfrăţirea Gemenele
Dinamo Salcia Tudor - Olimpia Cazasu
Romgal Romanu - Siretul Vădeni
Stanriz Stăncuţa - Tractorul Viziru
Dacia Berteşti - FC Tufeşti
Dunărea Gropeni - Dunărea Tichileşti
Speranţa Măxineni - Şoimii Unirea
Tricolorul Lanurile - AS Bordei Verde
Victoria Deduleşti - Unirea Grădiştea
FC Urleasca - Avântul Mircea Vodă
Voinţa Bărăganul - Comagrim Dudeşti
Spicul Zăvoaia - Viitorul Cireşu
Viitorul II Ianca - Vulturul Horia
AS Jirlău - Viitorul Galbenu

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro