Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Meciul cu Rapid este destul de dificil, dar punctele vor ramine la Braila"

Antrenorul Liviu Paraschiv nu le-a lasat prea mult timp elevelor sale sa se bucure dupa dubla victorie din Cupa Challenge, ci le-a pus la treaba chiar a doua zi. Luni, dupa-amiaza, jucatoarele brailene au efectuat un antrenament de refacere, sauna, iar marti au avut doua sedinte de pregatire, la care a participat intreg lotul, mai putin Marinela Patru care urmeaza un program special de antrenamente.
HC Dunarea pregateste meciul de simbata cu rapid CFR Bucuresti, unul destul de dificil in opinia profesoului Liviu Paraschiv.
"Meciul de simbata va fi unul destul de dificil deoarece Rapidul are o echipa tinara care joaca intr-un ritm alert. Atuul bucurestencelor il reprezinta faza a doua si contraatacul, fapt pentru care ne-am luat masurile necesare. Tot jocul lor este coordonat de Alina Dobrin o fosta internationala, insa daca vom reusi sa o anihilam ne vom atinge obiectivul" a declarat Liviu Paraschiv.
Antrenorul echipei HC Dunarea este ferm convins ca toate punctele vor ramine la Braila: "Sper sa facem un joc bun si sa luam toate punctele, iar daca handbalistele noastre vor respecta sarcinile de joc nu vor trece prin emotii. Anticipez un meci spectaculos si un rezultat bun pentru noi" a mai precizat Liviu Paraschiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii