Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciul cu Petrolul va fi ca unul din cupele europene

Antrenorul echipei Rapid Bucuresti, Razvan Lucescu, a declarat, marti, ca vede partida cu formatia Petrolul Ploiesti, din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, ca pe un meci de cupa europeana, informeaza site-ul oficial al gruparii giulesteni.
"Chiar daca Petrolul evolueaza in esalonul secund a demonstrat ca e un adversar periculos, capabil de mari surprize, dovada fiind lista echipelor eliminate pina acum in Cupa", a spus Razvan Lucescu.
Capitanul Rapidului, Vasile Maftei, este convins ca Petrolul isi va juca sansa in aceasta semifinala. "E obligatoriu sa fim atenti, sa jucam inteligent, pentru ca ne asteapta o perioada grea, cu multe meciuri. Pentru noi, rapidistii, aceasta dubla mansa este un bun prilej de a razbuna si finala pierduta in 1995 cu Petrolul", a precizat Maftei.
Mijlocasul Daniel Pancu, care a cistigat cu Rapid doua Cupe ale Romaniei in 1998 si 2002, este de parere ca formatia giulesteana este foarte aproape de cistigarea trofeului. "Suntem foarte aproape de trofeu si n-avem voie sa irosim aceasta sansa. Sintem concentrati la maximum si nici nu ne gindim sa nu cistigam Cupa. Vrem sa ne asiguram calificarea inca din prima manta, chiar daca nu trebuie sa neglijam replica Petrolului", a declarat Pancu.
Atacantul Viorel Moldovan a spus ca ar fi o premiera pentru el sa cistige Cupa Romaniei. "Am luat doua titluri, in Franta si Elvetia, dar o Cupa n-am apucat sa cuceresc, sper sa sparg gheata acum. Am jucat o finala, dar de Cupa Ligii, cu Nantes, pe care am pierdut-o la penaltyuri cu Sochaux. Acum, Cupa Romaniei este obiectivul nostru numarul unu, cel mai la indemina, care ne ofera si calificarea in Cupa UEFA, in editia viitoare", a spus Moldovan.
Atacantul rapidist a precizat ca este refacut complet dupa accidentarea suferita in perioada de pregatire. "Sunt OK acum si incerc sa-mi fac cit mai bine meseria. M-am adaptat bine in cadrul unui grup unit, puternic, care m-a primit foarte bine. Sint pregatit ca, atunci cind antrenorul ma solicita, sa-mi fac treaba cit mai bine", a declarat Viorel Moldovan.
Razvan Lucescu nu ii va putea folosi in partida tur cu Petrolul Ploiesti, care va avea loc, miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, pe mijlocasii Marius Maldarasanu, Artavazd Karamyan si Emil Dica, toti accidentati.
Suporterii care au abonamente de intrare la jocurile din retur ale Rapidului, de pe teren propriu, au accesul gratuit la partida cu Petrolul. Biletele pentru acest meci, care s-au pus deja in vinzare, au urmatoarele preturi: 50 lei - tribuna 0, 12 lei - tribuna I, 8 lei - tribuna a II-a si 5 lei - peluze.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii