Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci decisiv pentru ambele formatii

Linia de clasament a celor doua echipe inaintea partidei directe:
7 FC Brasov 23 9 8 6 31-22 35
17 CF Braila 23 4 6 13 13-37 18

Cu toate ca sansele brailenilor s-au diminuat simtitor dupa infringerea de pe teren propriu cu CS Otopeni, antrenorul Puiu Antohi inca mai spera in minuni. Antrenorul brailean considera ca o victorie in partid cu FC Brasov este vitala pentru formatia sa care, acum este obligata sa se agate cu toate fortele de aceasta mica sansa care i se ofera pentru a mai spera intr-o salvare in-extremis de la retrogradare.
Pentru a pregati cit mai bine acest joc, Antohi a programat si un amical cu Otelul, la Galati, meci pe care elevii sai l-au cistigat cu 2-1. Cu acest prilej, tehnicianul brailean a incercat si un nou sistem de joc, unul 3-5-2 deoarece doi dintre titulari, Calin si Pinzaru, sint suspendati pentru meciul cu FC Brasov, iar la finalul testului s-a declarat multumit de prestatia jucatorilor sai.
"Victoria din amicalul cu Otelul ne-a ridicat oarecum moralul inaintea meciului cu FC Brasov, unul decisiv pentru noi in perspectiva realizarii obiectivului. Trebuie sa facem totul pentru a cistiga acest joc. Daca nu se va intimpla acest lucru, o sa iau masuri radicale, indiferent daca voi mai ramine sau nu la Braila. De mult timp urmaresc meciurile echipei de juniori I a lui Darie si consider ca sint destui jucatori care ne vor fi de mare ajutor in perioada urmatoare", a declarat antrenorul Puiu Antohi.
Tot victoria o vizeaza si formatia vizitatoare FC Brasov care, dupa ultimele rezultate, a reintrat in lupta pentru promovare.
Brasovenii au tot lotul valid, singura absenta fiind cea a sirbului Dusan Simic, plecat la Belgrad sa isi ridice viza de munca in Romania.
In tur, la Brasov, brailenii pregatiti atunci de Vasile Caciureac au pierdut la scor, 0-4.
Meciul de pe stadionul Municipal va fi condus la centru de Catalin Florescu (Techirghiol) ajutat la cele doua linii de asistentii Bela Szoke si Adrian Midisan (ambii din Constanta). Arbitru de rezerva este braileanul Ionel Ivan, iar observator FRF, bucuresteanul Victor Cruceana.

"Stegarii" vin sa cistige pe Municipal

Conducatorii clubului brasovean doresc o victorie la Braila pentru ca si echipa de fotbal sa se alinieze celor care sarbatoresc Zilele Brasovului, iar declaratia antrenorului Mihai Stoica este mai mult decit elocventa: "Vrem sa continuam seria meciurilor bune si sa sarbatorim si noi zilele acestui oras cu o victorie. Sintem optimisti si increzatori in fortele proprii si ma bucur sa vad si la jucatori aceeasi stare de spirit. Mergem la Braila sa batem, indiferent cit de greu ar fi. Nu avem voie sa ne batem joc de munca de pina acum si sa dam cu bita in balta. Ne asteapta o serie de jocuri foarte grele si trebuie sa le abordam cu un moral foarte bun, motiv pentru care ne trebuie toate cele trei puncte in meciul cu cei de la CF Braila".

Etapa a 24-a programeaza meciurile:
Sportul Studentesc - FC Snagov (1-1)
FCM Cimpina - Prefab. Modelu (0-0)
Forex Brasov - Delta Tulcea (1-3)
CF Braila - FC Brasov (0-4)
Chimia Brazi - Gloria Buzau (1-3)
Dunarea Giurgiu - Petrolul Ploiesti (0-2)
FCM Bacau - FCM Dunarea Galati (0-1)
FC Botosani - FC Sacele (0-0)
CS Otopeni - Cetatea Suceava (4-2)
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii