Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci de polo intre Dinamo Bucuresti si Beitar Ierusalim

Echipa Dinamo Bucuresti a Invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia israeliana Beitar Ierusalim, In prima mansa a turului II preliminar al Cupei UEFA.
Dinamo a deschis scorul In minutul 79, dupa ce Cristian Pulhac a centrat, iar Catalin Muntean a deviat, din coltul careului de 6 m, cu piciorul, balonul ducindu-se In coltul din stinga al portii lui Korenfine.
La partida au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, printre care si circa 150 de sustinatori ai echipei Beitar Ierusalim.
Cu 15 minute Inainte de Inceperea partidei, angajati ai FC Dinamo au patruns pe teren cu teuri pentru degajarea apei de pe suprafata de joc, iar arbitrul a inspectat terenul pentru a vedea daca meciul se poate disputa, In conditiile In care ploaia Inca nu se oprise.
Inainte de fluierul de start al meciului, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, i-a oferit un buchet de trandafiri alb-rosii atacantului Ionel Ganea, care a Implinit, joi, 33 de ani.

"Hezbollah, Hezbollah!"

Patru agenti ai serviciilor secrete israeliene au stat pe parcursul meciului In spatele bancii de rezerve a formatiei Beitar Ierusalim.
In minutul 80 al partidei, suporterii dinamovisti de la Peluza Sud au afisat un banner cu mesajul "Stop the war in Liban".
Suporterii de la Peluza Catalin Haldan l-au Injurat pe atacantul Claudiu Niculescu, care a parasit cantonamentul joi, In timp ce sustinatorii dinamovisti de la Peluza Sud le-au strigat "Hezbollah, Hezbollah", fanilor echipei Beitar.
Meciul retur va avea loc In 24 august, locul de disputare urmind sa fie decis de UEFA.

Rapidul s-a cocnit de FK Sarajevo in ultimul minut

Echipa Rapid Bucuresti a fost Invinsa, joi, In deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia FK Sarajevo, In prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA. Unicul gol al meciului a fost marcat de Emir Obuca, In minutul 90^2, care a Inscris din 11 metri, profitind de faptul ca portarul Daniel Coman a iesit pe sub minge la o centrare In careul rapidist. Din minutul 65, Rapid a jucat cu un om mai putin In teren, Marius Constantin fiind eliminat pentru cumul de cartonase.
Returul va avea loc tot In ziua de 24 august la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii