Mergi la conţinutul principal

McDonald's Brăila se deschide pe 20 decembrie

• potrivit primarului Marian Dragomir restaurantul McDonald's din zona Barieră ar putea să îşi deschidă uşile pentru public pe 20 decembrie • edilul-şef a precizat că în prezent se lucrează la interiorul magazinului şi la placarea exterioară, însă materialele folosite sunt standard şi totul ar trebui să decurgă rapid şi fără probleme

 

Primul restaurant McDonald's din Brăila s-ar putea deschide până la Crăciun. Primarul Marian Dragomir a afirmat că, după o discuţie purtată ieri cu directorul restaurantului, a fost informat că inaugurarea ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 20 decembrie. Edilul-şef s-a arătat extrem de încântat de faptul că brăilenii vor avea în sfârşit un restaurant McDonald's în oraş, după atâţia ani în care doar s-a discutat despre asta. Mai mult, Dragomir a ţinut să sublinieze că se vor crea şi 60 de locuri de muncă noi, în special pentru tineri absolvenţi.

“După ani de zile în care brăilenii şi-au dorit să avem un McDonald's, în luna decembrie, această companie multinaţională deschide un astfel de restaurant la Brăila, dând posibilitatea tuturor să îşi satisfacă toate curiozităţile culinare, în funcţie de preferinţe. Primăria Municipiului Brăila are obligaţia să permită tuturor investitorilor să vină să se dezvolte în oraşul nostru. Şi aşa cum pe vremuri se spunea că un primar le-a interzis celor de la McDonald's să îşi deschidă restaurantul în Brăila, eu mi-aş dori ca peste ani să se spună că primarul Dragomir a creat posibilităţile ca un număr cât mai mare de investiţii să vină şi să rămână la Brăila. Apreciez în mod deosebit faptul că se creează 60 de locuri de muncă, locuri care vor fi dedicate în special tinerilor absolvenţi”, a declarat Dragomir.

Mergând pe aceeaşi linie, edilul-şef a mai adăugat că în prezent se lucrează la interiorul magazinului şi la placarea exterioară, însă materialele folosite sunt standard, aşa că totul ar trebui să decurgă rapid şi fără probleme.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro