Mergi la conţinutul principal

Masă rotundă - “Prețul cuvintelor”. Omagiu marelui Eminescu

* evenimentul are loc vineri, 14 ianuarie, în Sala ProArte a Centrului de Creație Brăila * invitați speciali sunt membrii Cenaclului "Destine Junior-Brăila", coordonați de Angela Burtea

 

Omagiu marelui poet Mihai Eminescu și Zilei Culturii Naționale.

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila organizează, în după-amiaza zilei de 14 ianuarie 2022, ora 17.15, evenimentul cultural Masă rotundă  - "Prețul cuvintelor".

"Masa rotundă - "Prețul cuvintelor" reunește tinerii talentați din municipiul Brăila pentru a celebra Ziua Culturii Naționale, dar și pentru a aduce un omagiu marelui poet român Mihai Eminescu. Revista "Prețul cuvintelor" este un elogiu adus imaginației, dăruirii și dragostei pentru cuvinte, pentru încununarea acestor simboluri care transmit un gând, o emoție, o stare", precizează, într-un comunicat, organizatorii evenimentului.

Invitați la evenimentul cultural de vineri sunt membrii Cenaclului "Destine Junior-Brăila", coordonatorul activității, Angela Burtea, precum și redactori, elevi din Municipiul Brăila. Potrivit organizatorilor, împreună, ei clădesc filă cu filă, rând cu rând, paginile ce compun revista "Prețul cuvintelor", publicație cu apariție bianuală.

Demn de precizat este faptul că se va alătura activității culturale Masă rotundă "Prețul cuvintelor" și Atelierul de muzică al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila. Totodată, evenimentul - care va avea loc în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale - va fi transmis live pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro