Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Martori amendati in procesul de ultraj al lui "Romica Catali"

Hotariti sa finalizeze procesul de ultraj al lui Radu Bogateanu, zis "Romica Catali", seful gruparii din Varsatura, si al "locotenentului" sau Adrian Balan, zis "Adi", judecatorii braileni au trecut la masuri ferme, mergind pina la amendarea celor care tergiverseaza judecarea cauzei. Ieri, la Judecatoria Braila, s-a derulat un nou termen de judecata in dosarul de ultraj la politist intocmit pe numele lui "Romica Catali", 36 de ani, si al lui "Adi" Balan, de 31 de ani, dosar aflat pe rol inca de la finele lunii martie anul trecut. Intrucit au fost citati de nenumarate ori, insa n-au catadicsit sa vina la proces, trei martori au fost amendati contraventional cu cite 25 de lei, ei urmind a fi "luati pe sus" de catre politisti si obligati sa se prezinte in fata instantei, cu mandat de aducere. Potrivit unor surse judecatoresti, judecarea dosarului s-a aminat pentru inceputul lunii aprilie, din cauza absentei martorilor citati. Daca Bogateanu a dat curs citatiei si s-a prezentat la proces, amicul sau Balan a lipsit "motivat" transmitind instantei, prin intermediul avocatului ales, ca este bolnav. In acest context, presedintele completului de judecata a solicitat apararii sa prezinte musai adeverinta medicala, la urmatorul termen.
Potrivit dosarului penal instrumentat de Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, Radu Bogateanu si Adrian Balan sint acuzati ca "au amenintat cu acte de violenta trei politisti aflati in exercitiul functiunii", in timpul unei descinderi ale fortelor de ordine, de la jumatatea lunii februarie, anul trecut.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii