Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marius Croitoru va juca la FC Vaslui

Mijlocasul echipei FCM Bacau, Marius Croitoru, a semnat, luni, un contract pe doi ani si jumatate cu gruparea FC Vaslui, urmind sa evolueze din acest retur pentru formatia antrenata de Mircea Rednic, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Croitoru, care va primi un salariu anual de 100.000 de euro, a fost dorit la FC Vaslui de tehnicianul Mircea Rednic.
Noua achizitie a vasluienilor s-a aratat multumit din punct de vedere profesional si financiar si crede ca formatia moldava va reusi sa se salveze de la retrogradare.
Rednic a declarat ca aducerea lui Croitoru este un transfer reusit, avind in vedere ca acesta va ocupa un post care a fost deficitar in turul campionatului. "Am preferat sa-l aducem pe Croitoru, deoarece este un jucator valoros, care poate face diferenta intr-un meci. Odata cu transferul sau la Vaslui, consider ca nu mai avem nevoie nici de Trica, nici de Zyiati, pentru ca postul este deja ocupat", a spus Rednic.
Marius Croitoru a plecat, simbata, impreuna cu echipa vasluiana, in turneul de pregatire din Cipru. In primul meci din acest turneu, FC Vaslui a invins, cu scorul de 1-0 (0-0), campioana Azerbaidjanului, Neftci Baku. Unicul gol al intilnirii a fost inscris de Sorin Frunza, in minutul 65.
La turneul din Cipru este asteptat si fostul fundas al formatiei Apulum Alba Iulia, Casian Maghici. De asemenea, Mircea Rednic a spus ca este interesat de achizitionarea portarului Ibrahim Dossey, care si-a reziliat contractul cu gruparea FC Brasov.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii