Marius Cătălin Negru are 37 de ani, este inginer, a absolvit Universitatea Dunărea de Jos, Facultatea de Inginerie, specializarea – Ingineria sistemelor biotehnice și ecologice șI are un master în Inginerie asistată de calculator.
EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ
2006 – 2010 INGINER S.C Timcon S.A Timișoara (construcții civile și industriale)
2011 – 2014 INGINER ȘEF punct de lucru S.C Tigotrix S.R.L Brăila (construcții)
2014 – 2015 INGINER ȘEF punct de lucru S.C Repcon S.R.L Brăila (construcții)
2015 – 2018 INGINER ȘEF punct de lucru S.C Congrego S.R.L Brăila (construcții)
2017 - 2019 Președinte CA S.C ECO S.A
2019 Consilier Parlamentar – Parlamentul României – Camera Deputaților
2019 - 2020 Consilier Europarlametar
Prezent INGINER S.C. Tancrad S.R.L Galați (construcții civile și industriale / reparații și întreținere drumuri naționale)
-Cum vă simțiți la ședințele CJ Brăila?
-Ședințele de consiliu se desfășoară într-un mediu condus de respect și seriozitate din partea consilierilor județeni, în frunte cu președintele și cei doi vicepreședinți CJ. M-am acomodat repede cu sistemul de lucru, m-am documentat dinainte cu absolut tot ceea ce înseamnă mecanismul de funcționare. Recunosc că primele ședințe au fost emoționante, mai ales cea în care am depus jurământul.
-Ce nu vă place?
- Fiind la primul meu mandat de consilier județean, în urma celor câteva ședințe desfășurate până acum, datorită faptului că fac parte dintr-o echipă formată din oameni caracterizați de seriozitate, promptitudine și profesionalism, pot spune că nu am nici măcar un motiv de nemulțumire la modul în care se desfășoară ședințele CJ.
-Ați schimba ceva la modul de organizare și funcționare al ședințelor?
-Singurul lucrul pe care l-aș schimba în momentul de față în organizarea ședințelor CJ ar fi trecerea de la modul on-line (în sistem videoconferință), la cel fizic, pentru a interacționa “face to face” cu întreaga componentă a consilierilor din cadrul CJ, lucru care deocamdată nu este posibil din cauza restricțiilor actuale.
- Aveți vreun proiect personal pe care, cu ajutorul grupului de consilieri PSD, să-l promovați până la sfârșitul mandatului?
- În campania din septembrie am lucrat ca o echipă. Proiectul de campanie “Pentru Brăila Tuturor”, este un proiect de echipă, pe care ni-l asumăm cu toții. Datorită experienței mele, sunt atent la tot ceea ce înseamnă infrastructura rutieră. Francisk Iulian Chiriac a acordat o mare atenție drumurilor județene astfel că împreună continuăm modernizarea pe acest segment. Suntem conștienți că mai sunt câteva porțiuni de drum în județul Brăila care necesită intervenție și asigurăm toți cetățenii județului că ne vom ocupa de fiecare problemă în parte.
(A consemnat Monica PARASCHIV)