Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marica: M-as bucura sa jucam cu Steaua in optimi

Atacantul Ciprian Marica a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coanda, ca s-ar bucura ca Sahtior Donetk si FC Steaua sa se intilneasca in optimile Cupei UEFA.
"Pentru Sahtior a fost oarecum bine la tragerea la sorti. Nancy nu este o echipa slaba, dar avem sanse. Eu zic ca atit Steaua, cit si Dinamo au sanse. Atita timp cit meciurile incep de la 0-0, sansele sint egale. M-as bucura sa reuseasca Steaua sa treaca mai departe si, in intilnirea cu noi, cel mai bun sa cistige. Vom vedea ce va fi, in primul rind sa trecem de 16-imi", a spus Marica.
Ciprian Marica a afirmat ca nu este "disperat" sa plece de la gruparea ucraineana. "Nu ma intereseaza cine, cit ofera pe mine, sint in vacanta si vreau doar sa ma odihnesc. Nu sint innebunit sa plec de la Sahtior, ma simt bine, sint fericit acolo. Tot ce conteaza e ca evolutiile mele sa fie bune in continuare. Daca vor fi oferte bune atit pentru mine, cit si pentru club, merg bucuros, dar nu sint disperat sa plec. Nu stiu daca mi-a facut oferta Roma, sint convins ca m-ar fi anuntat de la club daca era ceva", a comentat internationalul roman.
Intrebat ce parere are despre faptul ca finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, ar fi vrut sa ofere 15 milioane de euro pentru transferul sau, Marica a replicat: "Nu vreau sa comentez".
Daca va trece de FC Sevilla in 16-imile Cupei UEFA, Steaua va intilni in optimi invingatoarea dublei manse dintre Sahtior Donetk si AS Nancy.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii