• alţi doi protagonişti, Adrian Gheorghe şi Gabriel Comănescu, au completat podiumul • Alexandru Toma a căzut în manşa a 11-a, iar soţia lui a leşinat în tribună fiind necesară intervenţia medicilor
Disputată pe o vreme toridă, etapa a 3-a a Campionatului Naţional individual de dirt track a avut manşe spectaculoase, dar şi evenimente nedorite, cum au fost accidentările lui Ştefan Căpităneanu şi Alexandru Toma. Multiplul campion naţional, Toma a căzut în turul al treilea din manşa a 11-a şi, de emoţie, soţia sa a leşinat în tribună, fiind nevoie de intervenţia medicilor, însă ambii şi-au revenit foarte repede.
La seniori au fost programate 13 manşe, iar până la confruntarea directă, favoriţii s-au impus in corpore. Manşa a 11-a, cea la care au luat startul Marian Gheorghe, Alexandru Toma, Adrian Gheorghe şi Gabriel Comănescu a fost una spectaculoasă, însă Toma a avut ghinion şi a căzut, iar cursa a fost câştigată de Marian Gheorghe. Locul secund i-a revenit luiAdrian Gheorghe iar al treilea lui Gabriel Comănescu, dealtfel aceasta a fost şi ierarhia finală la capătul celor 13 manşe ale etapei a 3-a. O evoluţie bună a avut-o şi juniorul Andrei Popa, care, dacă nu era accidentat, el având o fisură la una dintre vertebre, ar fi putut câştiga manşa cu Marian Gheorghe şi ar fi schimbat ierarhia pe podium. În creşterede formă în acest sezon competiţional Gabriel Comănescu poate spera la un loc pe podiumul seniorilor.
După această etapă, primele trei locuri în clasamentul general intermediar sunt ocupate în ordine de Marian Gheorghe 34 puncte, Alexandru Toma 26 puncte, Gabriel Comănescu 24 puncte.
Etapa a 3-a la juniori a fost câştigată de Dragoş Moosz (CSTA Bucureşti) 6 puncte, următoarele două poziţii fiind adjudecate de Andrei Popa 4 puncte şi Adrian Dragu 3 puncte, ambii de la CSM Brăila.
Etapa a 3-a a fost organizată ireproşabil de CSM Brăila în colaborare cu Primăria şi Consiliul Judeţean Brăila. “Cu toate că a fost foarte cald, spectatorii brăileni au putut urmări un spectacol agreabil. Au fost câteva manşe electrizante, la care şi-au adus aportul şi alergătorii brăileni. Totul a fost foarte bine pus la punct, iar o contribuţie substanţială la bunul mersal lucrurilor l-au avut atât antrenorul Ioan Soare, cât şi voluntarul Marian Comănescu”, a declarat Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila.