Mergi la conţinutul principal

Maria Naidin și Paul Scurtu sunt dubli campioni naționali la Sambo

* cei doi au cucerit medalia de aur la juniori și tineret * CSM Brăila a obținut în total 6 medalii de aur și 5 de bronz la competiția care a avut loc la Izvorani

 

Reprezentanții secției de Sambo de la CSM Brăila au avut evoluții foarte bune la Campionatul Național pentru juniori și tineret și au obținut 4 medalii de aur și una de bronz la juniori iar la cea de a doua categorie de vârstă brăilenii au bifat 2 medalii de aur și 4 de bronz.

Maria Naidin și Paul Scurtu sunt dubli campioni naționali, de juniori și tineret.

La categoria 50 kg juniori, Maria Naidin a avut de disputat trei meciuri, pe toate le-a câștigat și a devenit campioană națională la această categorie de greutate. Tot trei meciuri a avut de susținut și Paul Scurtu, brăileanul le-a câștigat pe toate și a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la categoria 79 kg, juniori. Tot medalii de aur au cucerit la această categorie de vârstă Bianca Chirac la categoria 47 kg, care a disputat tot trei meciuri și Alexandru Poetașu, la categoria 64 kg. Poetașu a câștigat ambele meciuri de la această categorie de greutate. Cristian Pascale și-a trecut în cont medalia de bronz la categoria 58 kg.

La competiția care s-a desfășurat într-o singură zi la Complexul Olimpic Român Izvorani, Maria Naidin și Paul Scurtu au evoluat și la tineret, o categorie de vârstă superioară, unde au avut de disputat câte patru meciuri, dar la final ambii au obținut medaliile de aur.

Nerefăcută complet după o accidentare mai veche, singura reprezentantă a delegației de la CSM Brăila care s-a încadrat la tineret, Teodora Naidin a cucerit medalia de bronz la categoria 54 kg. Tot medalii de bronz au mai obținut Bianca Chirac la categoria 50 kg, Alexandru Poetașu la categoria 64 kg și Cristian Pascale, la categoria 58 kg.

“Rezultatele sunt foarte bune, sunt o antrenoare fericită. Dacă la Maria Naidin și la Paul Scurtu mă așteptam la astfel de medalii, ceilalți care au cucerit aurul, reprezintă surpriza plăcută a delegației de la CSM Brăila. M-am bucurat și pentru Teodora Naidin, care se chinuie cu o accidentare de doi ani, dar ea, deși nerefăcută, a urcat pe podium. Chirac a participat pentru prima dată la naționalele de Sambo și a obținut bronzul dar s-a luptat într-un meci cu Maria Naidin”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro