Mergi la conţinutul principal

Maria Andrada Mortu - tânăra speranţă a tenisului de la CSM Brăila

Tânăra speranţă a secţiei de tenis de câmp de la CSM Brăila, Maria Andrada Mortu are rezultate deosebite atât în plan sportiv cât şi în cel şcolar. Elevă a şcolii "Fănuş Neagu", Maria Andrada Mortu are numai note de 10 în carnetul de note, iar anul trecut s-a clasat pe locul al patrulea, pe judeţ, la Olimpiada de Limba Română, iar la cea de matematică a fost, în aceeaşi fază, printre primii 10 elevi. În plan sportiv, în 2014 tenismena pregătită de Nicolae Mirea s-a clasat pe locul al doilea la turneul de la Buzău, unde a concurat la categoria de vârstă, 12 ani şi la Galaţi, dar la o categorie superioară de vârstă, 14 ani, iar la Cupa "Petstar", de la Slobozia, tot la 14 ani, fete, a obţinut locul al treilea la simplu şi al doilea la dublu.
În perioada 31 ianuarie - 6 februarie 2015, brăileanca participat la "Cupa Vrancart", unde s-a clasat pe locul al treilea.
"Îmi place foarte mult tenisul de câmp iar visul meu este să ajung pe urmele Simonei Halep. Am deja în palmares 12 trofee şi 6 medalii iar în acest an sper să particip la cât mai multe turnee din circuitul naţional. Este greu să ajungi în vârful ierarhiei, dar şi mai greu să te menţii acolo sus, dar cu multă muncă poţi să-ţi îndeplieşti visele. Bineânţeles că voi da aceeaşi atenţie şi şcolii. Anul trecut am fost printre primii, pe judeţ, la olimpiadele şcolare, la limba română şi la matematică, anul acesta vreau aceleaşi rezultate", a declarat Maria Andrada Mortu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro