Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marea Porcarie

Stimate domnule Caruz !
Cind eram pusti, si asta se intimpla pe vremea lu? tov. Ceausescu nea Nicu, circula un fel de zicere, care actualizata ar suna ca un slogan anti-munca: ?Mama care faci gogosi, tu le faci, tu le mirosi !? Adica, ala care munceste cel mai mult se alege cu cel mai putin, eventual doar cu mirosul. Dar vaz ca acum, pe stil nou, in capitalism cum s-ar spune, mirosul a devenit bun al intregului popor. Eu stiu ca matale muncesti mult la porcaria aia a lu? mata, dar de ce trebuie ca brailenii, seara de seara, sa dea cu nasul de rezultatul muncii chiar ca nu inteleg. Pentru ca trazneste a rahat de porc, nea Caruz, in tot orasul. Io ca io, mai inchid o usa, mai lipesc un geam cu scoci, nevasta-mea nu mai are miros de la niste picaturi de pus in nas, dar ce fac dom?le cu ciinele, ca-i simandicos, are si pedigriu, si i s-a indus o stare de stres ceva de speriat. Sa stii, dar ramine intre noi, ca intr-o seara puternic odorizata mi-a spus ca vrea sa te reclame la Garda de Mediu.
Asa ca fa, dom?le, din rahat bici si rezolva odata situatia asta. Nu stiu, pune niste ventilatoare mari, sa zboare mirosul la Galati, peste Cartierul Siret, baga odicolon in tain, construieste alaturi o fabrica de impachetat miros si lanseaza-l in spatiul cosmic, dar fa ceva. Ca acus, acus se face de 2007-2008 si stii vorba aia: ?Azi ii 9, miine-i 10, integrarea se petrece !? Si nu-i frumos, bre, nea Caruz, matale sa te integrezi cu porcii si noi cu mirosul.
Hai ca inchei, dar nu inainte de a-ti da, moca, o super idee de afacere ecologica. Fa, dom?le, o crescatorie de casaloti, ca din rahatul astora iese cel mai tare parfum de mosc, sa aiba si nasu? la tot braileanu? ce sa miroasa !
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii