Mergi la conţinutul principal

Marcel Paraipan, singura noutate la reunirea echipei Suporter Club Brăila

• jucătorii au efectuat miercuri și primul antrenament din 2024 • sâmbătă, 27 ianuarie, Suporter Club Brăila joacă primul amical din acest an, în deplasare la Viitorul Șuțești

 

Lotul echipei Suporter Club Brăila s-a reunit pe 24 ianuarie, cu o zi mai târziu decât data programată inițial, deoarece mai mulți jucători au solicitat acest lucru.

Într-o atmosferă relaxată, antrenorul Dragoș Trofin le-a vorbit despre programul echipei în perioada precompetițională și apoi a condus primul antrenament, unul care a durat în jur de o oră și jumătate. Și, ca de obicei în astfel de situații, ședința de pregătire s-a încheiat cu un joc în familie. La primul antrenament din 2024 au participat președintele și vicepreședintele clubului, Marian Oprea respectiv Marian Neta și, nu în ultimul rând, Adrian Presada, membru în Consiliul Director.

Singura noutate a reprezentat-o Marcel Paraipan, un fotbalist experimentat care și-a făcut junioratul la Petrolul Ianca și care a jucat și la Dunărea Galați.

“Este un caracter deosebit. Îl știu de pe vremea junioratului, a jucat și la Dunărea Galați. Este primul transfer cert și care cu siguranță ne va ajuta în partea a doua a campionatului Ligii a IV-a”, ne-a explicat antrenorul Dragoș Trofin.

Jucătorii vor efectua două antrenamente pe săptămână iar sâmbăta vor juca partide amicale.

Conform informațiilor primite cu prilejul reunirii lotului, Suporter Club va juca primul amical sâmbătă, 27 ianuarie, cu Viitorul Șuțești, echipă care evoluează în Seria a II-a a Ligii a III-a.

“Ne-am reunit cu o zi mai târziu decât data planificată din motive obiective. Avem o singură noutate în lot, este vorba despre Marcel Paraipan, dar avem discuții avansate cu alți 4-5 jucători pe care vrem să-i cooptăm în lotul nostru. Vom face două antrenamente pe săptămână iar sâmbăta vom disputa partide amicale cu echipe valoroase, pentru că în această perioadă precompetițională nu ne interesează rezultatele, ci cum să progresăm noi prin aceste partide cu echipe superioare valoric nouă”, ne-a declarat Marian Oprea, președintele Suporter Club Brăila.

Lotul echipei Suporter Club Brăila: Costel Baltag, Adrian Viroagă, Marcel Paraipan, Cosmin Moise, Mihai Bălănică, Lorand Dinu, Bogdan Frînaru, Mădălin Fătu, Alexandru Aurică, Mihai Burtea, Cristian Vizireanu, Sabin Grama, George Decu, Valentin Frînaru, Alexandru  Țuțuianu, Mădălin Popa, Cosmin Straua, Gabriel Pădureț, Ionel Dima, Alexandru Topciu.

Clubul s-a despărțit pe cale amiabilă de frații Florin Băutu și Ioan Băutu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro