Mergi la conţinutul principal

Marcajele rutiere, pe lista de priorităţi a administraţiei locale

* în perioada 4 iulie - 5 august a. c., angajaţii Serviciului de Utilitate Publică, de Administrare şi Gospodărire Locală (SUPAGL) au executat marcaje pe Bulevardul Dorobanţilor, Calea Călăraşilor, Şoseaua Buzăului, Calea Galaţi, precum şi în cartierele Obor şi Lacu Dulce * în total, potrivit conducerii SUPAGL, vor fi executate marcaje rutiere pe o suprafaţă de peste 34.000 mp, cu o valoare estimativă de 1.607.255,65 lei * concomitent, au fost finalizate parcările din zona Ana Aslan şi de pe Şoseaua Vizirului, unde au fost executate, de asemenea, marcaje

 

 

 

Potrivit directorului Serviciului de Utilitate Publică, de Administrare şi Gospodărire Locală (SUPAGL) din cadrul Primăriei Municipiului Brăila, Dumitru Munteanu, în paralel cu acţiunile de combatere a ţânţarilor şi cu amplasarea de indicatoare rutiere şi plăcuţe stradale, angajaţii serviciului continuă activităţile legate de executarea marcajelor rutiere în municipiul Brăila.

"Începând cu data de 4 iulie a.c., în municipiul Brăila au fost executate marcaje rutiere pe următoarele artere: Bulevardul Dorobanţilor, Calea Călăraşilor, Şoseaua Buzăului, cartierul Obor, Trecerea la nivel cu calea ferată (cartier Lacu Dulce), Calea Galaţi (Podul Brăiliţei), Şoseaua Dig Brăila-Galaţi (sens giratoriu), Centrul Istoric şi zona Port Brăila. Marcajele rutiere executate până la data de 5 august 2022 însumează 12.805,70 mp", ne-a declarat Dumitru Munteanu.

Încă din aprilie a.c., conducerea SUPAGL Brăila ne informa că serviciul derulează anul acesta un amplu proiect privind execuţia de marcaje rutiere pe mai multe artere de circulaţie ale Brăilei, în suprafaţă totală de 34.205 mp, cu o valoare estimativă de 1.607.255,65 lei cu TVA. SUPAGL mai are în vedere, de asemenea, executarea de lucrări de întreţinere a marcajelor din parcările de reşedinţă.

Şi fiindcă a venit vorba de parcările din municipiul Brăila, zilele trecute, primarul Marian Dragomir preciza, în cadrul unei conferinţe de presă: "Am finalizat parcările de la Ana Aslan şi de la blocurile I2 şi I3, de pe Şoseaua Vizirului. În urma licitaţiei publice, s-au semnat contractele pentru parcările din cartierele Hipodrom, Obor şi zona situată între Strada Siretului şi I. C. Brătianu şi urmează ca, în toamnă, să înceapă lucrările. Suntem în ultima procedură de avizare. Suntem, de asemenea, tot într-o licitaţie de proiectare pentru parcările dintre blocurile situate în cartierele Vidin şi Progresul, urmând ca lucrările să înceapă în primăvara-vara anului viitor, în funcţie de modul în care se derulează licitaţiile".

Cu alte cuvinte, angajaţii SUPAGL Brăila vor avea front de lucru inclusiv anul viitor, în mai toate cartierele oraşului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro