Mergi la conţinutul principal

Maraton voleibalistic în capitală pentru Sport Plus Brăila

• brăilencele au pierdut cu campioana en titre, CSM Bucureşti, dar au câştigat meciul cu CSŞ 2 Bucureşti •acţiunea din capitală a fost finanţată de către Consiliul Judeţean Brăila, în cadrul proiectului “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean”

 

La finalul săptămânii trecute, ACS Sport Plus Brăila a participat la primul turneu al Campionatului Municipiului Bucureşti, competiţie care s-a desfăşurat la categoria speranţe, mai precis la nivelul volibalistelor cu vârste sub 14 ani. Primul joc a fost în compania campioanei naţionale en titre, CSM Bucureşti. “Nivelul experienţei sportive a fost clar de partea bucureştencelor, însă am avut şi noi calitate în anumite faze de joc, în care spectacolul a fost pe măsură. A fost o victorie în trei seturi pentru CSM, însă fetele noastre s-au întâlnit cu situaţii în care nu mai fuseseră puse până acum”, a explicat Costi Baciu, preşedintele clubului brăilean.

După numai o jumate de oră a urmat un al doilea meci, cel cu CSŞ 2 Bucureşti, gazda turneului. Sport Plus şi-a adjudecat primul set fără emoţii, însă le-a cedat pe următoarele două. Deşi CSŞ 2 avusese pauză între jocuri, formaţia mai proaspătă în joc a fost cea brăileană. După un set 4 câştigat în mod categoric de echipa brăileană a urmat setul decisiv. În ultimul act al acestui meci, voleibalistele de la Sport Plus au revenit de la 1-5, 11-13, 13-14, s-au impus cu 16-14 şi au câştigat partida cu 3-2.

Au fost patru ore de joc, timp efectiv, foarte mult pentru orice sportiv, darămite pentru copii. Nivelul pregătirii noastre, toate cantonamentele din această vară, au contat enorm. S-a văzut acest lucru în capacitatea de efort dar şi în jocul tactic din teren. Încă nu avem constanţă în exprimare, dar câştigăm în omogenitate de la o etapă la alta. Avem baze solide de dezvoltare şi linişte pentru a merge către performanţă”, a mai spus Costi Baciu.

Acţiunea din capitală a fost finanţată de către Consiliul Judeţean Brăila, în cadrul proiectului “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” şi sprijinită de Timoserv SRL (Ronţăilă), sponsor în cadrul proiectului.

Lotul echipei brăilene: Daria Rotaru, Anda Baciu, Melania Duţu, Elena Nedelcu, Roberta Răfoi, Miruna Frigioiu, Cristina Andrei, Alina Tănase, Andreea Seniuc, Bianca Ghinea.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro