Mergi la conţinutul principal

Marți se oprește apa în cartierul Brăilița, inclusiv la blocurile ANL

• CUP „Dunărea” execută lucrări de extindere a rețelelor de apă pe Vadul Catagaței, anunță reprezentanții companiei • vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici și agenții economici din Brăilița, perimetrul cuprins între Calea Galați, Strada Eroilor, Strada Mircea Mălăeru și Șoseaua DIG Brăila - Galaţi - DN 22B, inclusiv blocurile ANL Brăilița

 

Marți, 2 iulie, timp de șapte ore, se oprește furnizarea apei potabile în zona Brăilița - Pisc - Vidin, cu afectarea câtorva mii de consumatori.

Astfel, Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila anunță, printr-un comunicat, că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de marți, 2 iulie, între orele 9.00 - 16.00, pentru executarea unor lucrări de extindere a rețelelor de apă potabilă pe Vadul Catagaței, din cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Brăila (POIM), în perioada 2014 - 2020.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile toți utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din cartierul Brăilița, mai precis perimetrul cuprins între Calea Galați, Strada Eroilor, Strada Mircea Mălăeru și Șoseaua DIG Brăila - Galaţi (DN 22B), inclusiv blocurile ANL Brăilița.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții companiei.

Brăilenii afectați de lucrări sunt informați că, la reluarea alimentării cu apă potabilă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandarea companiei este „să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro