Marţial Budo Brăila are 19 sportivi calificaţi în finala Campionatului Naţional de karate tradiţional | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Marţial Budo Brăila are 19 sportivi calificaţi în finala Campionatului Naţional de karate tradiţional

• ultimul act al competiţiei va avea loc, în aprilie, la Iaşi

 

La etapa de zonă a Campionatului Naţional de karate tradiţional rezervată copiilor, de la Vaslui, clubul Marţial Budo Brăila a deplasat o delegaţie de 21 de karateka şi 19 dintre ei s-au calificat la faza finală care va avea loc la Iaşi.

La copii 4, Vlad Şerban a obţinut două locuri întâi, la kata individual şi la enbu mixt şi un loc doi la kumite individual şi tot la această categorie de vârstă Antonia Bulgaru, mezina delegaţiei brăilene, care are doar 5 ani, a reuşit să se califice în finală la două probe, kata individual, unde s-a clasat pe locul al patrulea ,şi kumite individual, unde a obţinut poziţia a cincea.

La copii 3, Daria Gheorghe a obţinut două locuri 2, la kumite echipe şi enbu mixt şi un loc 4 la kata individual, Alexandra Orzan s-a clasat pe locul secund la kata echipe şi pe al 3-lea la kumite individual, iar la enbu mixt a incheiat concursul pe locul al 5-lea.

David Bulgaru şi-a trecut în cont patru locuri întâi, la kata individual, kumite individual, kata echipe, enbu masculin şi un loc 2 la enbu mixt.

Tot la această categorie de vârstă, Denis Mocanu a bifat două locuri întâi şi un loc 5, iar Corin Arici a obţinut un loc 4 la enbu masculin, Vlad Şerban a obţinut un loc 5 la enbu masculin şi un loc 7 la kata individual.

La copii 2, Vlad Şerban a câştigat proba de kumite echipe şi s-a clasat pe locul al 6-lea la kumite individual şi tot la această categorie de vârstă s-au mai calificat pentru finală David Botez, Eduard Ghelase, Ionuţ Orzan.

La copii 1, şi-au asigurat participarea în ultimul act al competiţiei la kata echipe Corina Bloj, Cristina Balcan, Diana Moise, iar la kumite echipe Diana Moise, Corina Bloj, Sara Dumitran. Tot de la această categorie de vârstă s-au mai calificat Rareş Ioan, Ştefan Hangu şi Robert Boguş.

Eu sunt mulţumită de rezultatele pe care le-au obţinut sportivii clubului Marţial Budo, evoluţiile lor îmi dau speranţe că la etapa finală majoritatea dintre cei calificaţi vor urca pe podium”, ne-a declarat sensei Florica Pricob.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro