Mergi la conţinutul principal

Manifestări festive, la Brăila, de Ziua Instituției Prefectului

* dacă nu aveți planuri pentru ziua de duminică, Prefectura Brăila vă invită să-i treceți pragul chiar de Ziua Instituției * în plus, puteți vizita și standuri de prezentare ale  polițiștilor, pompierilor, jandarmilor sau militarilor și vă puteți bucura și de un program artistic susținut de Fanfara Militară a Garnizoanei Brăila și nu numai

 

 

 

 

Prefectura Brăila vă invită duminică, 02 aprilie, la un tur de recunoaștere în Palatul Administrativ cu prilejul aniversării Zilei Instituției Prefectului, marcată din anul 2019. În plus, pe platoul din fața instituției, brăilenii vor putea vizita și câteva standuri de prezentare a activităților dar și a echipamentelor și tehnicilor din dotare ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila, Centrului Militar Județean, Garnizoanei Brăila, Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Brăila, precum și a Poliției Locale. Astfel, într-un comunicat de presă dat publicității, Prefectura Brăila informează că agenda evenimentului din data de 2 aprilie cuprinde, mai exact, vizitarea instituției, inclusiv a biroului prefectului județului Brăila, precum și a sălilor în care se desfășoară ședințele de lucru. De asemenea, vor fi susținute exerciții demonstrative de către Jandarmeria Brăila, dar și o prezentare a tehnicii militare aparținând structurilor Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale. În plus, participanții la eveniment vor putea urmări programe artistice susținute de către ansambluri etnofolclorice, precum și un scurt program artistic susținut către Fanfara Militară a Garnizoanei Brăila.

Tot cu acest prilej, echipa Prefecturii Brăila a deschis, încă de miercuri, seria acțiunilor premergătoare Zilei Instituției Prefectului, cu două vizite în județ, la Primăriile Vădeni și Cazasu, în cadrul Caravanei Prefecturii – 2023. În acest scop, zeci de copii, elevi ai școlilor gimnaziale din cele două comune, însoțiți de cadre didactice dar și de părinți, au răspuns invitației de a participa la acest eveniment și au urmărit cu interes prezentările pregătite cu această ocazie de către Instituția Prefectului, precum și de către Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila și Centrul Militar Județean Brăila, conform Prefecturii Brăila. „Urmărim o mai bună conștientizare în rândul membrilor de toate vârstele ai comunității locale cu privire la atribuțiile, rolul, organizarea dar și implicarea instituțională a Prefecturii în activitatea județului Brăila. Am cerut sprijin și, ca de fiecare dată, am avut un răspuns pozitiv din partea celor patru instituții menționate anterior, iar de cealaltă parte, acțiunea a avut priză în rândul elevilor, lucru care nu poate decât să ne bucure. La fel, mă onorează deschiderea manifestată și de către primăriile și unitățile de învățământ invitate să participe la această Caravană”, a declarat prefectul Brăilei, Iulian Timofei. Joi, Caravana Prefecturii Brăila a fost la Însurăței și Tichilești.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro