Mergi la conţinutul principal

Mandate de aducere pentru inculpații acuzați de incest la Mircea Vodă

* cei doi inculpați din dosarul de la Judecătoria Făurei, fratele și sora care au întreținut relații sexuale și au dat naștere unor copii, fug de proces * la data de 29 septembrie s-a dat un nou termen de judecată, pentru citarea inculpaților B. F. și B. A. cu mandate de aducere, pentru ca polițiștii Postului Mircea Vodă să asigure prezența celor doi la instanță în vederea audierii * judecata în dosar a început în aprilie, însă de atunci au fost doar amânări

 

Inculpații din Mircea Vodă acuzați de incest, fratele și sora care au întreținut relații sexuale și au dat naștere unor copii, vor fi aduși de polițiști la procesul aflat pe rolul Judecătoriei Făurei. Cei doi nu se prezintă la instanță pentru a fi audiați, astfel că procesul se tot amână.

După cum se arată pe site-ul instanței, la data de 29 septembrie, s-a dat un nou termen de judecată, pentru citarea inculpaților B. F. și B. A. cu mandate de aducere. Polițiștii de la Mircea Vodă trebuie să îi aducă pe cei doi inculpați la instanță. “Amână cauza. Termen acordat pentru citarea inculpaților B. F.  și B. A. cu mandate de aducere pentru ca organele de poliție din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă să asigure prezența celor doi la instanță în vederea audierii”, este soluția magistraților din data de 29 septembrie.

Următorul termen de judecată este stabilit pentru data de 11 octombrie.

La data de 5 aprilie a început procesul în dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Făurei, în care inculpații B.F. și B.A., frate și soră, sunt acuzați de infracțiunea de incest. Aceștia au fost trimiși în judecată de procurori.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au efectuat ancheta în acest caz și au decis să îi trimită în fața instanței pe cei doi inculpați. În data de 24 noiembrie, procurorii i-au trimis în judecată pe B.F. și B.A. pentru săvârșirea a două infracțiuni de incest, fapte prevăzute și pedepsite de art 377 Cod penal cu aplicare art. 38 Cod penal. “Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 - 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate și soră, inculpații B.F. și B.A. au întreținut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, județul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea și nașterea minorilor B.C.R. și B.R.D”, au stabilit procurorii.

Cauza a fost înaintată Judecătoriei Făurei. A mai durat până a început efectiv procesul, asta pentru că au fost invocate excepții în cauză, iar inculpații au sperat că scapă de judecată.

Judecătorii au dat însă startul judecății, magistrații fiind cei care vor decide pedepsele.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro