Mergi la conţinutul principal

Mandat de arestare in lipsa, pe numele fratilor asasini

Tribunalul Braila a decis, ieri, arestarea preventiva, in lipsa, a fratilor Florin si Marius Enceanu din orasul Zarnesti, judetul Brasov, pe motiv ca reprezinta un pericol pentru ordinea publica si ca se sustrag de la cercetari, inca din data de 11 noiembrie 2008. Potrivit magistratilor judecatori, exista indicii ca in dimineata zilei de 8 noiembrie a. c. - sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil -, invinuitii l-au dus pe cimp si l-au batut pe un batrin din comuna Sutesti, judetul Braila. Acesta a fost gasit ulterior fara suflare, intr-un canal de irigatii dezafectat. Mandatul de arestare preventiva, emis la solicitarea procurorilor braileni, intra in vigoare de la data prinderii si incarcerarii celor doi suspecti.
Reamintim ca pe 11 noiembrie a. c., un tinar din Sutesti l-a gasit mort, la circa 2 kilometri de comuna, pe consateanul Draghici Necoara. Victima avea leziuni si urme de singe pe fata, astfel ca, inca de la inceput, s-a stiut ca e vorba de o crima. Banuiala a cazut asupra fratilor Florin Cristinel si Ninel Marius Enceanu, din Zarnesti, Brasov, care fusesera vazuti in compania victimei, chiar in ziua de Sf. Mihail si Gavriil si care il urau de moarte pe Draghici. Motivul: mama fratilor Enceanu traia in concubinaj cu batrinul, iar acesta cauta sa profite de pe urma relatiei. Pe 8 noiembrie, cei doi invinuiti se aflau in comuna Sutesti impreuna cu un prieten. Ei l-au urcat intr-o masina pe Draghici Necoara - caruia-i spuneau, in batjocura, "tatal de cauciuc" - si l-au dus pe cimp, ca sa-i aplice o "corectie" si sa-l determine, astfel, sa renunte la relatia cu mama lor. Loviturile au fost atit de puternice, incit victima a fost lasata mai mult moarta decit vie, intr-un canal de irigatii, fiind gasita trei zile mai tirziu. Dupa ce-au aflat ca Draghici a murit, fratii Enceanu au plecat de acasa, ascunzindu-se, probabil, in munti ori peste granita.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu