Mergi la conţinutul principal

Managerul Muzeului Brăilei, responsabilul secțiunii Științele Auxiliare ale Istoriei la Conferința internațională de la Cahul

• cea de-a XI-a ediție a Conferinței științifice internaționale „Perspectivele și problemele integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației” a reunit 260 de participanți din mediul academic din România, Republica Moldova, Ucraina, Cehia, Germania și SUA • evenimentul s-a desfășurat pe 6 iunie, la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, din Cahul, Republica Moldova

 

Conf. univ. dr. Costin Croitoru, managerul Muzeului Brăilei „Carol I”, a fost responsabilul secțiunii Științele Auxiliare ale Istoriei la Conferința științifică internațională „Perspectivele și problemele integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației”, ediția a XI-a, desfășurată pe 6 iunie, la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, din Cahul, Republica Moldova.

Evenimentul a reunit peste 260 de participanți din România, Republica Moldova, Ucraina, Cehia, Germania și SUA, care au oferit o platformă valoroasă pentru schimbul de cunoștințe și experiențe în domeniul academic. Cele nouă secțiuni tematice ale conferinței au abordat o gamă largă de subiecte, de la tendințele actuale în cercetare și educație și până la provocările și oportunitățile integrării europene. Discuțiile interactive și prezentările au stimulat gândirea critică și au facilitat colaborarea între experți din diverse domenii, precizează organizatorii evenimentului.

„Universitatea le mulțumește tuturor participanților pentru contribuția lor la succesul conferinței. Prezența lor și implicarea activă au creat o atmosferă vibrantă și au generat o multitudine de perspective valoroase. De asemenea, organizatorii merită felicitări pentru eforturile depuse și pentru profesionalismul de care au dat dovadă în asigurarea unui eveniment impecabil. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” este mândră de organizarea acestei conferințe importante și consideră că aceasta a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea cercetării și educației în spațiul european. Sperăm că participanții au găsit evenimentul drept o experiență valoroasă din punct de vedere profesional și personal, oferindu-le oportunități de a-și extinde cunoștințele, de a crea noi conexiuni și de a contribui la progresul științei și al educației”, au precizat surse din conducerea universității moldovene.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro