Mergi la conţinutul principal

Managerii instituțiilor de cultură din Brăila, note peste 9 la evaluarea anuală

• în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CLM Brăila, consilierii municipali au aprobat evaluarea managerilor instituțiilor de cultură ale Primăriei: Teatrul ”Maria Filotti”, Teatrului de Păpuși “Cărăbușși Casa de Cultură • cel mai mare punctaj a fost înregistrat de managerul Teatrului de Păpuși, Daniela Mihovici

 

Note peste 9 pentru managerii instituțiilor de cultură din Municipiul Brăila:  Teatrul ”Maria Filotti”, Teatrul de Păpuși “Cărăbușși Casa de Cultură. În cadrul celei mai recente ședințe ordinare a Consiliului Local Municipal, aleșii Brăilei au aprobat trei proiecte privind rezultatele evaluării managerilor instituțiilor de cultură din municipiu, lucru care să face în fiecare an. Evaluarea s-a făcut pentru activitatea prestată de directorii celor trei instituții în anul precedent, perioada ianuarie-decembrie 2022.

Astfel, managerul Teatrului ”Maria Filotti”, regizorul Radu Nichifor, a obținut nota finală 9,09. Acesta a luat 8,92 în etapa I a evaluării (analiza raportului de activitate pentru 2021) și 9,25 în etapa a II-a (susținerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu).

Daniela Mihovici, managerul Teatrului de Păpuși ”Cărăbuș”, a obținut nota finală 9,30. Mai precis în prima etapă a luat 9,60 iar în cea de-a doua nota 9,00.

În ceea ce-l privește pe Emanoil Ciucașu, managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, acesta a obținut nota finală 9,05. În urma primei etape acesta a fost evaluat cu nota 8,85, iar la etapa a doua cu nota 9,25. Acesta a primit și o serie de recomandări din partea comisiei, cum ar fi “realizarea unui eveniment special prin care să se evidențieze activitatea permanentă a Casei de Cultură a Municipiului Brăila, mai ales că își desfășoară activitatea într-un sediu cu tradiție în organizarea de spectacole” sau “dezvoltarea unor parteneriate viabile cu unitățile de învățământ preșcolar și primar din Brăila cu scopul de a-i atrage pe copii către cursurile organizate, în special cele de chitară și mandolină”.

În toate cele trei cazuri, Comisia de Evaluare a recomandat autorității continuarea managementului, respectiv a contractelor de management cu directorii în funcție. Din comisie au făcut parte consilierul municipal PSD Sorin Eugen Boșneag (membru), Ionica Chiriac (membru) și Dragoș Adrian Neagu (membru). Din secretariatul Comisiei au făcut parte Vasilica Gurgu, Adrian Lujanschi, Camelia Martinov și Angelica Bratu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro