Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mama si fiica, stilcite in bataie cu facaletul

Iritat de "tupeul" nevestei, care a refuzat sa-i faca o cafea, un individ de 37 de ani, din Faurei, i-a tras o bataie sora cu moartea, apoi a tabarit cu facaletul pe fiica sa, in virsta de numai 12 ani, fiindca a incercat sa-l opreasca.
Victimele agresiunii ne-au povestit ca scandalul s-a produs duminica, dupa ce Eugen Subtirica, din Faurei, a baut in nestire si a strigat-o pe sotie, cerind sa ii faca o cafea. Mariana Simona Subtirica, 33 ani, s-a dus in bucatarie, moment in care sotul
a blocat usa si a luat-o pe femeie la bataie cu facaletul. Auzindu-si mama tipind, fiica celor doi a incercat sa intre in bucatarie si, intrucit usa era blocata, a spart geamul. Atunci, tatal a luat-o si pe ea la bataie, tot cu facaletul.
Mama si fiica au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta - Corp B, fetita fiind internata in Sectia Chirurgie Infantila, iar mama ei la Chirurgie II, cu politraumatism cranio-facial si hematom la umarul drept. Dr. Bratu Balan, seful sectiei Chirurgie II, ne-a declarat ca femeii i se vor efectua examenul neurologic si oftalmologic, concluziile urmind a fi prezentate in maximum 3 zile. Totodata, victimele agresiunii vor fi supuse unor expertize medico-legale. Fetita, profund traumatizata psihic ne-a marturisit ca tatal ei nu este la prima "isprava" de acest gen.
Surse din cadrul IPJ Braila ne-au precizat ca, pina ieri dupa amiaza, fapta nu fusese reclamata nici de victime, nici de cadrele medicale de la spital, insa dupa sesizarile reporterilor nostri, a fost declansata o ancheta pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile evenimentului si a-l sanctiona pe bataus. Vom reveni.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii