Mergi la conţinutul principal

Mamă trimisă în judecată pentru că și-a abandonat copilul de un an și 5 luni

* procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au dispus trimiterea în judecată a unei inculpate pentru săvârșirea infracțiunii de “abandon de familie” * în vara anului trecut, femeia a spus că merge la magazinul din localitatea Scărlătești pentru cumpărături, dar și-a lăsat copilul de numai 1 an și 5 luni în grija unei rude a concubinului * mama a ajuns în municipiu, unde a legat o relație de dragoste cu un bărbat, apoi a plecat în Germania și nu s-a mai întors

 

 

 

 

Mamă trimisă în judecată de procurori, după ce și-a abandonat copilul de numai 1 an și 5 luni. Femeia a spus că merge la cumpărături în satul Scărlătești, apoi a ajuns în municipiu și a plecat în Germania.

După cum se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, procurorii au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Voicu Mirela pentru săvârșirea infracțiunii de “abandon de familie”, prev. de art. 378 Cod penal.

În sarcina inculpatei s-a reținut că în data de 8 august 2021, sub pretextul că se deplasează la magazinul din localitatea Scărlătești, județul Brăila, pentru a face unele cumpărături, și-a lăsat fiul minor R.N.G.D., în vârstă de 1 an și 5 luni, în grija unei rude a concubinului său T.V. și a părăsit domiciliul. S-a deplasat în municipiul Brăila la un bărbat cu care s-a angajat într-o relație de dragoste și au locuit împreună o perioadă, după care a plecat în Germania, unde se află și în prezent, abandonându-și în acest mod copilul. L-a expus pe acesta la suferințe morale, lipsindu-l de ocrotirea maternă și relația de afectivitate pe care acesta o dezvoltă în mod natural față de mamă, la o vârstă atât de fragedă. Cauza a fost înaintată Judecătoriei Făurei”, au stabilit procurorii PJ Făurei.

Se precizează faptul că această etapă a procesului penal reprezintă conform Codului de procedură penală finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro