Mergi la conţinutul principal

Mai puţină îmbulzeală la Înmatriculări Auto? Rămâne de văzut

Prefectura Brăila anunţă că rezervarea pentru depunere dosar de înmatriculare se poate face şi online, pe www.drpciv.ro • nebunia cu privire la înmatriculări a început din februarie, când taxa de mediu a dispărut

 

Brăilenii care vor să îşi înmatriculeze maşinile au posibilitatea să îşi facă programări online. Instituţia Prefectului - Judeţul Brăila informează persoanele care doresc să îşi rezerve dreptul de a depune dosarul de înmatriculare al autovehiculului că, în acest scop, pe site-ul DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor), respectiv www.drpciv.ro, funcţionează aplicaţia „Programare online”.

De la 1 februarie, taxa de mediu a dispărut, astfel că brăilenii au început să vină din toiul nopţii la Serviciul de Înmatriculări.  Zilnic, peste 100 de persoane se trec pe liste, programul fiind prelungit în funcţie de cerinţe. Oamenii şi-au exprimat revolta, încă de la început, asta pentru că nu li se părea normal să stea la coadă şi să vină din zori pentru a prinde loc pe listă.

La începutul lunii februarie, numai într-o singură zi, se primiseră documente pentru 170 de înmatriculări, dar nu au putut fi rezolvate toate. Atunci, şeful serviciului a spus că nu sunt probleme deosebite şi totul se face pe programări zilnice. Acum însă, brăilenii au posibilitatea să se programeze online şi să meargă să rezolve problema înmatriculării în ziua stabilită.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro