Mergi la conţinutul principal

Mai multe zone din Brăila, scoase din întuneric

* concret, se extinde iluminatul public în 12 zone de pe raza municipiului *  asta au aprobat, recent, membrii CLM Brăila * aceștia și-au dat girul pentru documentație, Studiul de Fezabilitate și indicatorii tehnico economici în cazul unui proiect care vizează extinderea iluminatului public în 12 zone din Municipiu * investiția va fi realizată de ”Luxten” și are o valoare totală de 319.633,76 lei cu TVA

 

Consilierii municipali au aprobat, recent, documentația tehnico-ecomomică, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru extinderea iluminatului public pe mai multe străzi din Municipiu. Mai exact, pe 12 zone noi care includ și spații de joacă. Concret, este vorba despre: Aleea Culturii - parcarea în curtea interioară a blocurilor 10, 17, 18; Cartierul Obor, Aleea Lalelelor, inclusiv aleea pietonală situată între blocurile S și D2; Strada Comunarzi, aleea dintre blocurile A38 și A35; Aleea Învățătorilor nr. 3, în curtea interioară a blocului O2; Șoseaua Buzăului nr. 22, în curtea interioară a blocului A23; Careul Parcului Monument Lot 1 (Sala Polivalentă), Lot 2 (zonă fitness); Cartierul Hipodrom, Aleea Policlinicii, bloc G15 (spațiu de joacă); tot în Hipodrom, Aleea Trandafirilor, bloc C5 (spațiu de joacă); Cartierul Obor, bloc R7 spațiu de joacă); Comuna din Paris nr. 93, lângă Casa de Cultură Nedelcu Chercea (spațiu de joacă); precum și Piața Dorobanților nr. 2 bis, în curtea interioară a blocului 25B.

Precizăm că indicatorii tehnico - economici pentru acest obiectiv de investiții au fost aprobați la valoarea totală de 319.633,76 lei cu TVA, din care Construcția plus Montajul: 286.667,05 lei cu TVA. Durata de realizare este de cinci luni, conform SF-ului și a graficului de lucrări ce au fost întocmite de către proiectant: societatea ”Luxten Lighting Company” SA București.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, acest obiectiv de investiții este în continuare cuprins în Programul obiectivelor de investiții pe anul 2021 - Modernizare sistem de iluminat public și extindere iluminat stradal și ornamental, conform contractului de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public din Municipiul Brăila prin concesionare către ”Luxten”, încheiat în iulie 2016.

Proiectul a fost aprobat în luna martie cu unanimitate de voturi.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro