Mergi la conţinutul principal

Mai mulți bani pentru HC «Dunărea» pe finele lui 2020

* este ceea ce au aprobat membrii Consiliului Județean Brăila, pentru ca echipa HC ”Dunărea” să poată participa la începutul anului viitor la mai multe meciuri internaționale * este vorba despre o suplimentare cu încă 1.000.000 lei a bugetului inițial care fusese alocat echipei de handbal în 2020, de 3.000.000 lei

 

”Cadou” de la CJ Brăila pentru HC ”Dunărea” pe final de an: 1.000.000 lei pentru a putea participa la meciuri internaționale. Mai exact, consilierii județeni au aprobat, recent, o suplimentare a bugetului echipei de handbal, pe 2020, care fusese inițial stabilit la suma de 3.000.000 lei.

În raportul de specialitate al proiectului se precizează că hotărârea inițială a CJ Brăila privind aprobarea contribuției bănești cu titlu de cotizație către HC ”Dunărea” pe acest an a fost suplimentată cu 1.000.000 lei, la solicitarea Clubului. Astfel, în prezent contribuția bănească cu titlu de cotizație a Consiliului Județean Brăila din bugetul Județului Brăila pe anul bugetar 2020, pentru susținerea financiară a activităților sportive desfășurate de Handbal Club ”Dunărea” Brăila este în total de 4.000.000 lei.

Președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a ținut să explice faptul că acești bani sunt alocați pentru ca echipa să poată participa la începutul anului viitor la o serie de meciuri la nivel internațional.

”Conducerea clubului, cu toți cei implicați acolo, ținând cont că echipa s-a calificat în grupele europene EHF, au solicitat să suplimentăm puțin banii. Pentru că echipa va avea mai multe deplasări. Una dintre acestea foarte departe, la Kuban, în Rusia. Și alte două, mai aproape: una în Ungaria, cealaltă în Franța. Trebuie să alocăm bani, astfel încât fetele să poată merge acolo și să ne reprezinte cu cinste în aceste meciuri”, a declarat Chiriac.

Consilierii județeni au fost de acord și cu o rectificare a bugetului județului Brăila în acest sens. Ambele proiecte au fost aprobate cu unanimitate de voturi din partea membrilor CJ prezenți la ședința extraordinară, care s-a desfășurat în sistem video, pentru respectarea măsurilor de combatere a răspândirii noului coronavirus.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro